nicul Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 ce led e LUW ? am lucrat cu led-uri osram si nu-mi amintesc de codul asta . Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 ce led e LUW ? am lucrat cu led-uri osram si nu-mi amintesc de codul asta .OSRAM Golden Dragon® Plus LUW W5AM -ultrawhite-295lm;la Led1.de e art. nr.70150650. Link spre comentariu
raveru Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 bon vreau si eu sa fac proiectoarele de ceata sa mearga pe led din cate am inteles e lumina e mai bunacare ami da si mie un site cu ce leduri sa pun si niste explicatii ca am citit topicul dar se sare de la o discutie la altaa da in proiectoarele mele am becuri h1 daca conteaza Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Uneori e bine sa pui cate o virgula.Folosesti SMT?Sti sa faci o scc?Ai resurse financiare/esti dispus sa aloci 80euro pt asta?Siteuri cu ce si cum nu sant,dar i-ti spun eu tot ce e nevoie.Cei 80 ii amortizezi intr-un an ,doi+ o sa ai niste proiectoare betoon. Link spre comentariu
raveru Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 smt e Surface-mount technology ?daca da am lipit si eu smd-uri (leduri) ma descurc cu elela 80 de euro pot sa ami pun xenoane deci mi se pare prea mult sincer am bani da nu dau mai mult de 200ron pentru niste proiectiare sincer acuma la cele care le am nu cred ca cu leduri o sa obtin o lumina mai buna decat cu xenoane"scc" nu stiu ce inseamna dar daca ami explici poate ma prind :P Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 scc=sursa de curent constant.sau nu stiai ca ledurile se alimenteaza in curent constant? Link spre comentariu
raveru Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 am deja gata facut cu lm317 sursa de curent constant numa schimb rezistenta si e ok da in chestia aia se pun ledurile in paralel sau in serie? ca daca in paralel i mai complicat da in fine se poate facedeci ajung 200 ron pentru leduri? in rest inafara de leduri cam am ce ami trebe....am gasit ceva leduri de 3w la 20ron alea nu sunt bune? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Nu sant suficiente la 3W,un MC-E sau P7. P7 are nevoie de 2.8A,jos cu el,ramane MC-E(il legi cum poftesti).Cumpara http://www.zexstar.com/product_info.php ... -176-.html si oglinda corespunzatoare http://www.zexstar.com/product_info.php ... .html(asta eliptica da lumina in 'evantai'),oglinzile pt bec nu sant potrivite pt led. Sa nu atingi lentila ledului!se matuieste.Ledul neaparat sa fie star,uitate si dupa niste radiatoare de P3,4/AMD. Link spre comentariu
raveru Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 am gasit radiatoare dar cum prind ledul de radiator? trebe si ventilator?cum bag toate astea in gaura de bec h1? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Si ventilator.Pai ,ca nu le bagi.Si d'aia tre alte reflectoare.Alt motiv e distanta focala si unghiul de dispersie.La ledurile star,placuta aia in forma de stea se prinde de radiator.Cu suruburi.La ledurile fara star,atasezi tu starul cu masina de reflow(costa cateva mii de euroi);atasarea se face cu pasta de cositor=>cositorire.Cositorirea ledului se face pe MCPCB,pe care nu il gasesti in RO.Asa ca da euro ala in plus pe modelul cu star ,ca merita.Crede-ma. Link spre comentariu
raveru Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 munca da nu ma deranjeaza ca iei 2 leduri ok sa ma apuc sa fac artificii cu ventilatoare ok da unde dumnezo le mai bag in faruri si mai trebe si focalizata asa mai bine iau xenoane si gata ... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Ia xenoane Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Ca sa nu zic ca trebuie sa ai grije cum si unde pui radiatoarele,sa nu intre mizerie,apa,noroi etc la ele dar sa si circule aerul pt a le raci Link spre comentariu
raveru Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 prea multe complicatii cu ledurile de puteream reusit sa fac cu leduri smd 3528 am pus 24 de leduri pe un soclu de h1 si merge mult mai bine ca becul original ... Link spre comentariu
florinellll Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Chiar vorbesti serios .Zi detalii si pune niste poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum