Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectoare de Ceata cu Led-uri de putere !

Postări Recomandate

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan exit

8

• Dr.L

8

• SORAN

6

• raveru

6

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

ce led e LUW ? am lucrat cu led-uri osram si nu-mi amintesc de codul asta .

OSRAM Golden Dragon® Plus LUW W5AM -ultrawhite-295lm;la Led1.de e art. nr.70150650.
Link spre comentariu

bon vreau si eu sa fac proiectoarele de ceata sa mearga pe led din cate am inteles e lumina e mai bunacare ami da si mie un site cu ce leduri sa pun si niste explicatii ca am citit topicul dar se sare de la o discutie la altaa da in proiectoarele mele am becuri h1 daca conteaza

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Uneori e bine sa pui cate o virgula.Folosesti SMT?Sti sa faci o scc?Ai resurse financiare/esti dispus sa aloci 80euro pt asta?Siteuri cu ce si cum nu sant,dar i-ti spun eu tot ce e nevoie.Cei 80 ii amortizezi intr-un an ,doi+ o sa ai niste proiectoare betoon.

Link spre comentariu

smt e Surface-mount technology ?daca da am lipit si eu smd-uri (leduri) ma descurc cu elela 80 de euro pot sa ami pun xenoane deci mi se pare prea mult sincer am bani da nu dau mai mult de 200ron pentru niste proiectiare sincer acuma la cele care le am nu cred ca cu leduri o sa obtin o lumina mai buna decat cu xenoane"scc" nu stiu ce inseamna dar daca ami explici poate ma prind :P

Link spre comentariu

am deja gata facut cu lm317 sursa de curent constant numa schimb rezistenta si e ok da in chestia aia se pun ledurile in paralel sau in serie? ca daca in paralel i mai complicat da in fine se poate facedeci ajung 200 ron pentru leduri? in rest inafara de leduri cam am ce ami trebe....am gasit ceva leduri de 3w la 20ron alea nu sunt bune?

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Nu sant suficiente la 3W,un MC-E sau P7. P7 are nevoie de 2.8A,jos cu el,ramane MC-E(il legi cum poftesti).Cumpara http://www.zexstar.com/product_info.php ... -176-.html si oglinda corespunzatoare http://www.zexstar.com/product_info.php ... .html(asta eliptica da lumina in 'evantai'),oglinzile pt bec nu sant potrivite pt led.

Sa nu atingi lentila ledului!se matuieste.Ledul neaparat sa fie star,uitate si dupa niste radiatoare de P3,4/AMD.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Si ventilator.Pai ,ca nu le bagi.Si d'aia tre alte reflectoare.Alt motiv e distanta focala si unghiul de dispersie.La ledurile star,placuta aia in forma de stea se prinde de radiator.Cu suruburi.La ledurile fara star,atasezi tu starul cu masina de reflow(costa cateva mii de euroi);atasarea se face cu pasta de cositor=>cositorire.Cositorirea ledului se face pe MCPCB,pe care nu il gasesti in RO.Asa ca da euro ala in plus pe modelul cu star ,ca merita.Crede-ma.

Link spre comentariu

munca da nu ma deranjeaza ca iei 2 leduri ok sa ma apuc sa fac artificii cu ventilatoare ok da unde dumnezo le mai bag in faruri si mai trebe si focalizata asa mai bine iau xenoane si gata ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări