bogdan exit Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 zici ca ledul din primul link daca il pun da randament ca un bec de proiector Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 4 leduri dragon!suma lumenilor sa fie ~=1000,atat tre sa aiba un proiector si mere cam orice led Link spre comentariu
SORAN Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Eu am folosit LED-uri Cree Q5. Am folosit carcasa proiectorului original din care am scos tot si am introdus noua optica impreuna cu radiatoarele si electronica necesara pentru curentul constant. Merg cu ele aprinse doar ziua pe post de DRL (daytime running lights), noaptea folosesc faza de intalnire a masinii. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 la leduri tre alt tip de reflectoare...altfel focalizeaza 'in spate'-practic lumineaza mai bine fara reflector.Ai comparat lumina data de proiectoarele masinii cu cea a unei lanterne cu Q5? Link spre comentariu
SORAN Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Nu am comparat ca nu le-am avut pe amandoua una langa alta. O lanterna cu un LED de putere ( nu era cree) batea mai departe dar foarte concentrat, farurile le-am facut sa bata cum trebuie ca sa si vezi ceva sa te ajute cand ai nevoie de lumina mai omogena in fata masinii. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Ii intreb pe cei care au pus astfel de proiectoare pe masina : care-i conlcuzia ? Cum se vad? Isi merita banii?Inca o chestie....pt ceata, nu cumva trebuie sa fie lumina mai galbena, ca la becurile stradale? Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Hm... am eu o lanterna cu Q5(180 lumeni la mine) si in ceata nu face decat sa te orbeasca cu lumina reflectata. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Lumina galbena e buna pt ceata,mai demult erau becuri bilux cu iod.Lumina alba,mai putin eficienta si ia incercati voi sa umblati pe ceata(sau ploaie) cu xenoane de 8000K!Pe langa ledul pricipal,daca pui leduri galbene ar trebui sa ingalbeneasca putin lumina emisa ...apare si un pic de verde. Link spre comentariu
SORAN Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Dupa cum spuneam nu pentru ceata le-am gandit, oricum daca e ceata cum trebuie poti sa ai mama farurilor ca tot nu vezi nimic. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Uite aici o realizare cu leduri pentru ceata sau DRLUite aici ce-ai scris Link spre comentariu
SORAN Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Nu ma opreste nimeni sa le aprind si pe ceata, ca efectul este mai bun cu galben ...posibil insa eu l-e folosesc la altceva, am scris ulterior. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Ii intreb pe cei care au pus astfel de proiectoare pe masina : care-i conlcuzia ? Cum se vad? Isi merita banii? Nu merita banii!La masina ai acumulator mare => pui becuri de 100W,la motocicleta,unde ai baterie de 12Ah,merita...adica ,in loc sa cumperi anual baterie(la doi si regulator) ,faci faza scurta cu led;ideea e a altcuiva. De vazut ,se vad frumos,numai sa nu fie 'poteras" pe drum,ca te intarzie. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Nu ma opreste nimeni sa le aprind si pe ceata, ca efectul este mai bun cu galben ...posibil insa eu l-e folosesc la altceva, am scris ulterior.Ba da,trebuie sa le aprinzi NUMAI pe ceata,teoretic sant oameni plati(din banii nostri) sa supravegheze ca-i asa,dar orice e posibil... Link spre comentariu
SORAN Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Ba nu, pentru ca sunt facute in asa fel incat sa nu te deranjeze si nu sunt facute la ochi sunt studiate ceva mai mult si masurate in consecinta! Iar oamenii aia platiti, sa vada de autobuze si camioane care scot fum de il tai cu cutitul, de masini care trec ITP-ul si nici nu ajung in statia de ITP si alte exemple stiti si voi sau mai degraba de masini care merg cu farurile stinse noaptea ca sunt conduse de imbecili care vad bordul aprins(la anumite modele) si nu mai aprind farurile, sau ploua ninge torential si ei stau fara faruri sau doar cu pozitiile! Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Totusi,la multe modele de masini lumina de ceata deranjeaza (noaptea). La logan de ex... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum