Vizitator radix Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Salut!Va descriu pe scurt problema mea:-am 2 boxe 3 cai (60w - 40w - 15w) sony - de masina-un cd-player sony adaptat in casa la un tranformator de 12v-10a de 4x45-am facut legatura de la PC la AUX-ul de la CD-player dar se aude un barait de fundal in momentul in care comut pe AUX. De ce?Zgomotul de fundal aparare numai pe AUXCablul este ecranat si are jack + RCA cu adaptor - 10metriAm testat si cu TV-ul si la fel, am testat si cu un clablu mai scurt cu mufe RCA+adaptor si la felMultumesc. Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Ai folosit cablu ecranat intre calculator si intrarea Cd player-ului? Link spre comentariu
Vizitator radix Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 astia care mi l-au vandut zic ca i ecranat... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 despre ce adaptor vorbesti?verifica sa nu fie mufele din casetofon desprinse (dezlipite)de pe cablaj sau fara masa.succes! Link spre comentariu
anton Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 e cam lung cablul ala...eu prind paraziti si cu un cablu de 5 metri...cu cablul mai scurt nu are niciun zgomot... Link spre comentariu
Vizitator radix Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 cand am zis adaptor m-am referit la jack-ul stereo in care intra cele 2 mufe RCA (si la PC si la CDplayer am jack stereo mama)am incercat si cu un cablu de aprox 40cm.. dar la fel..am sa desfac cd-playerul sa verific daca face masa corect..s-ar putea sa nu ma exprim intotdeauna corect.. electronica fiind doar un hobby de weekend la mine.. si le potrivesc si eu din auziterevin.. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Adaptorul acela jack cred ca este problema. Majoritatea sunt chinezarii facute pe genunchi.incearca sa-ti construiesti tu un cablu cu fir ecranat de casti de calitate si mufe de calitate, iesi ieftin si il faci de cati m vrei tu, si nu trebuie sa mai folosesti adaptoare prin care pierzi semnal sau primesc distorsiuni din mediu. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 firul de casti nu e ecranat,nici nu are nevoie! firul de semnal e ecranatideea cu construitul cablului e cea mai buna,eu am intalnit cabluri care in loc de ecranaj aveau o sarma!vezi ca semnalul din pc sa fie dat la maxim si volumul sa-l reglezi din playertotodata,regleaza din player nivelul semnalului de intrare,ca pe la capatul cursei butonului de volum sa fie pe maxim,in nici un caz sub prima jumatate Link spre comentariu
Vizitator radix Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 pfffffffffff am facut un cablu 2xjack cu fir ecrant si la fel.dar ce am uitat sa va zic este ca atunci cand bag jackul in PC prind si radio pe aux de la cd player; prost tare ce-i drept ))PS: volumul e reglat corect din pc si din auxalte sugestii ? Link spre comentariu
Vizitator radix Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 mai mentionez o data ca :am un cd-player sony [AUTO] adaptat in casa la un tranformator de 12v-10a de 4x45 Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 cred ca e ceva intrerupt pe calea semnalului de intrare,verifica lipiturile de pe pcb-ul casului.succes! Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Sau mai poate exista o problema, care am inatalnit-o si eu cand alimentam un amplificator din sursa PC-ului si ii dadeam semnal din placa de sunet a aceluiasi PC. Nu mergea decat cu un anumit de integrat amplificatorul, altfel baraia incontinuu cand ii dadeam semnal.Verifica sursa de tensiune, incearca sa probezi si cu o sursa de PC, sau alta sursa si vezi daca tot persista problema. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 daca alimtezi un circuit audio din sursa pc-ului si semnalul e tot din pc,va aparea un zgomot suparator,asta am patit-o si eu!cu surse diferite,n-ar mai trebui sa existe problema asta Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 daca alimtezi un circuit audio din sursa pc-ului si semnalul e tot din pc,va aparea un zgomot suparator,asta am patit-o si eu!cu surse diferite,n-ar mai trebui sa existe problema astaSa sti ca nu se intampla mereu asa. Uite ce am observat eu. Am facut un mic amplificator pe un bay al PC-ului, ca integrat am folosit tda1557 cu care nu am reusit, deoarece bazaia incontinuu cand ii dadeam semnal, in schimb cu un Tda 1553 a mers perfect. Link spre comentariu
Vizitator radix Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 am surse diferite de alimentare.maine am sa inerc cu alta sursa si o sa desfac si cd-playerul sa vad ce contacte are.revin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum