Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa submersibila

gaby

Postări Recomandate

Am o problema cu o poma submersibila, s-a smuls cablul de alimentare, si nu pot sa o demontez. Are o siguranta nenorocita pe care nu pot sa o scot. Orice idee este bine venita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

10

• miron1947

9

• Felis

3

• bolek

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Dek

este o siguranta care este identica in principiu de blocare cu cele care le gasesti pe la gentile camioanelor.Poti incerca sa o scoti doar de la un capat cu un cleste cu cioc indoit.Dupa ce eliberezi un capat poti introduce o surubelnita cu varf drept de preferabil mai mica ca dimensiuni.Ideal ar fi ca la aceasta operatie sa beneficiezi de un ajutor din partea unui prieten.Cu o mana tii clestele cu alta pompa si prietenul baga surubelnita.Din vorbe e simplu sii cum e:teoria ca teoria dar practica te omoara.Bafta

Link spre comentariu
Vizitator Dek

este o siguranta care este identica in principiu de blocare cu cele care le gasesti pe la gentile camioanelor.Poti incerca sa o scoti doar de la un capat cu un cleste cu cioc indoit.Dupa ce eliberezi un capat poti introduce o surubelnita cu varf drept de preferabil mai mica ca dimensiuni.Ideal ar fi ca la aceasta operatie sa beneficiezi de un ajutor din partea unui prieten.Cu o mana tii clestele cu alta pompa si prietenul baga surubelnita.Din vorbe e simplu sii cum e:teoria ca teoria dar practica te omoara.Bafta

Link spre comentariu

Se vede ; E pe exteriorul plasticului alb, lipita de peretele de tabla al pompei :jytuiyu . Imi pare o siguranta Zeger dar fara gauri la capete :ciuda: ceea ce ma face sa cred ca fabricantul chiar nu vrea sa fie scoasa :freaza: Incearca cu 2 surubelnite ascutite, puse in X cu varfurile sub capetele sigurantei. Neparat ai nevoie de ajutor de la inca cineva pentru ca pare destul de dura si nu vrem sa iti ingingi surubelnita in diferite zone ale coprului, nu??

Link spre comentariu

Posibil,eu nu am glumit cand am spus ca din poza nu-mi este clar, care si cine este.Daca este un inel de siguranta,trebuie sa fi fost pus cumva,deci are o zona libera(in canal),spre interior sau spre exterior.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări