gaby Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Am o problema cu o poma submersibila, s-a smuls cablul de alimentare, si nu pot sa o demontez. Are o siguranta nenorocita pe care nu pot sa o scot. Orice idee este bine venita. Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 In poza se vede un surub nu se poate desface? Link spre comentariu
gaby Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Surubul este de la turbina. Siguranta tine toata pompa in cilindrul de metal. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Siguranta tine toata pompa in cilindrul de metal.Pai cum arata?Daca ati pus o poza cu surubul,cum putem deduce,ce fel de siguranta este? Link spre comentariu
gaby Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Chiar nu vezi siguranta ? Semicercul ala mare cat interiorul corpului pompei. Link spre comentariu
Vizitator Dek Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 este o siguranta care este identica in principiu de blocare cu cele care le gasesti pe la gentile camioanelor.Poti incerca sa o scoti doar de la un capat cu un cleste cu cioc indoit.Dupa ce eliberezi un capat poti introduce o surubelnita cu varf drept de preferabil mai mica ca dimensiuni.Ideal ar fi ca la aceasta operatie sa beneficiezi de un ajutor din partea unui prieten.Cu o mana tii clestele cu alta pompa si prietenul baga surubelnita.Din vorbe e simplu sii cum e:teoria ca teoria dar practica te omoara.Bafta Link spre comentariu
Vizitator Dek Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 este o siguranta care este identica in principiu de blocare cu cele care le gasesti pe la gentile camioanelor.Poti incerca sa o scoti doar de la un capat cu un cleste cu cioc indoit.Dupa ce eliberezi un capat poti introduce o surubelnita cu varf drept de preferabil mai mica ca dimensiuni.Ideal ar fi ca la aceasta operatie sa beneficiezi de un ajutor din partea unui prieten.Cu o mana tii clestele cu alta pompa si prietenul baga surubelnita.Din vorbe e simplu sii cum e:teoria ca teoria dar practica te omoara.Bafta Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Chiar nu vezi siguranta ? Semicercul ala mare cat interiorul corpului pompei.Nu. Link spre comentariu
bolek Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Se vede ; E pe exteriorul plasticului alb, lipita de peretele de tabla al pompei . Imi pare o siguranta Zeger dar fara gauri la capete ceea ce ma face sa cred ca fabricantul chiar nu vrea sa fie scoasa Incearca cu 2 surubelnite ascutite, puse in X cu varfurile sub capetele sigurantei. Neparat ai nevoie de ajutor de la inca cineva pentru ca pare destul de dura si nu vrem sa iti ingingi surubelnita in diferite zone ale coprului, nu?? Link spre comentariu
gaby Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Am incercat toate metodele cunoscute inclusiv surubelnite in X, siguranta pare din bronz. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Poate trebuie impinsa inauntru in canal,pentru a iesii. Link spre comentariu
gaby Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Nu are asa ceva. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Posibil,eu nu am glumit cand am spus ca din poza nu-mi este clar, care si cine este.Daca este un inel de siguranta,trebuie sa fi fost pus cumva,deci are o zona libera(in canal),spre interior sau spre exterior. Link spre comentariu
gaby Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Poza e facuta de fica mea, eu aveam mainile murdare si nu m-am indurat sa murdaresc apartul de fotografiat. O sa pun maine altele mai clare. Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 sistemul respectiv de siguranta se scoate prin torsionare cu ajutorul unui levier in L .Canalul de blocare este in corpul metalic al pompei(pe exterior) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum