Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trimer ceramic de culoare maro

Vizitator nevers

Postări Recomandate

Vizitator nevers

La un ford mondeo din 93 nu mai pot utiliza telecomanda deoarece trimerul de culoare maro din care se facea regajul sa defectat si nu am putut afla ce valoare ar putea avea,am incercat mai multe variante dar fara rezultat ma poate ajuta cineva?Doresc sa pastrez alarma si inchiderea care sunt originale si funtionau f bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Felis

1

• cristi666

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pui alt trimer, dar nu e indeajuns sa al pui, ala mai trebuie si reglat, trebuie sa reglezi la capacitatea care o avea cand era functional, adika misti putin de el, testezi alarma si tot asa pana ai acordat circuitul oscilant pe frecventa care era inainte, atentie mare, insemnezi pozitia in care este initial si misti cate o jumatate de milimetru de el si ai faci o proba si tot asa pana va merge, daca nu merge schimba trimerul pune de alta valoare si incearca din nou aceeasi metoda, e imposibil sa nu reusesti pana la urma, toata chestia e ca necesita ceva timp si rabdare, spor la treaba.

Link spre comentariu

vezi ca valoarea este intre 2....12 Pf . O cale ca sa afli corect frecventa pe care lucreaza telecomanda e sa apelezi la un posesor de grid-dip si sa afli frecventa pe care e acordata telecomanda .Dupa aceea cu acea frecventa aflata poti regla mult mai precis unitatea de receptie a alarmei tot cu ajutorul grid-dipului(dipmetru)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări