Vizitator drosophilla Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 as vrea sa cumpar si eu un toroidal de +/- 35 la 1,8 A pt 7294....am inteles ca sunt mult mai tepene...mai ales in tensiune :twisted: Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 e tzapan de tot...cu asta dupa redresare o s aai aproximativ 48 de voltzidaca il alimentezi la 48 de v si il mai cuplezi si la un dif de 4 ohmi ai toate shansele satzi puste Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 tensiunea traf~=0.7*cat iti trebuie pe iesire Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 Eu pentru TDA7294 am folosit un traf toroidal, dintr-o statie ruseasca, care scotea 2 X 25 V si multisori A ( :oops: eu am facut statia aia, am dat show-uri cu ea, am vandut-o si nici acum nu stiu cati amperi avea trafu din ea) si dupa redresare si filtrare aveam 2 X 35 VTrafu era tapan - avea redresare pe diode de 15 A (parca) si filtraj 16 X 1000 microF pe 63 V - mergea TDA-u` 7294 in draci - aveam 2 amplificatoare cu 7294 alimentati pe trafu ala.Se incalzeau radiatoarele intr-o noapte de "birjala" de faceam cartofi prajiti pe ele si trafu nu avea nici o treaba :wink: Trafu ala + cutia originala de la statie + filtraj + redresare m-a costat 600.000 :lol: Trafu era un toroidal masiv, montat in mijlocul cutiei, si blocul de redresare + filtraj era montat in spatele cutiei - langa placa cu borne. Statia asta avusese in ea amplicatoare cu KT 818 + KT 819 (parca)Ideea: Daca cauti un traf serios - cauta si tu o statie deasta arsa pe la cineva, sau cel putin un traf rusesc :wink: Link spre comentariu
moro Postat Aprilie 23, 2005 Partajează Postat Aprilie 23, 2005 http://www.petra-toroid.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum