Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

toroidal pt 7294

Vizitator drosophilla

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

1

• moro

1

• Sharky

1

• adi_0106

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

e tzapan de tot...cu asta dupa redresare o s aai aproximativ 48 de voltzidaca il alimentezi la 48 de v si il mai cuplezi si la un dif de 4 ohmi ai toate shansele satzi puste

Link spre comentariu

Eu pentru TDA7294 am folosit un traf toroidal, dintr-o statie ruseasca, care scotea 2 X 25 V si multisori A ( :oops: eu am facut statia aia, am dat show-uri cu ea, am vandut-o si nici acum nu stiu cati amperi avea trafu din ea) si dupa redresare si filtrare aveam 2 X 35 VTrafu era tapan - avea redresare pe diode de 15 A (parca) si filtraj 16 X 1000 microF pe 63 V - mergea TDA-u` 7294 in draci - aveam 2 amplificatoare cu 7294 alimentati pe trafu ala.Se incalzeau radiatoarele intr-o noapte de "birjala" de faceam cartofi prajiti pe ele si trafu nu avea nici o treaba :wink: Trafu ala + cutia originala de la statie + filtraj + redresare m-a costat 600.000 :lol: Trafu era un toroidal masiv, montat in mijlocul cutiei, si blocul de redresare + filtraj era montat in spatele cutiei - langa placa cu borne. Statia asta avusese in ea amplicatoare cu KT 818 + KT 819 (parca)Ideea: Daca cauti un traf serios - cauta si tu o statie deasta arsa pe la cineva, sau cel putin un traf rusesc :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări