jungle Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 poate cineva sami spuna va rog asa mai babeste ..adica unde ezact trebe sa pun sondele de la aparat cand masor tensiunea atunci cand reglez un amp.Am inteles ca tensiunile sunt urmatoarele offset-ul pe iesire la 0.6 mV , iar curentul cam la 50 mA.dar nu stiu in ce puncte trebe masurat cand reglezAceasta este schema: Link spre comentariu
cristi666 Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 la offset-ul pe iesire banuiesc ca trebuie sa pui aparatul de masura pe firele ce duc spre difuzor si cred ca intrarea trebuie legata la masa in timpul acestei masuratori. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 poate cineva sami spuna va rog asa mai babeste ..adica unde ezact trebe sa pun sondele de la aparat cand masor tensiunea atunci cand reglez un amp.Am inteles ca tensiunile sunt urmatoarele offset-ul pe iesire la 0.6 mV , iar curentul cam la 50 mA.dar nu stiu in ce puncte trebe masurat cand reglezAceasta este schema:leaga intrarea la masa si masoara caderea de tensiune pe sarcina ,acesta este offset ulcu intrarea la masa inseriaza cu ambele brate de alimentare (plus si minus)doua miliampermetre si regleaza curentul de mers in gol la 50ma,dupa ce ai facut acest reglaj si introduci semnal da amplificatorul incet si asculta cu atentie sa nu se auda distorsionat,daca se aude distorsionat mareste foarte putin curentul de repaus ,misti foarte putin cursorul semireglabilul,era mai bine daca puneai schema nu cablajul imprimatbafta Link spre comentariu
jungle Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Va Multumesc pt AjutorAceasta este schema: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum