Vizitator aly_ninett Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Servus!!Am si eu o intrebare la cei cunoscatori de ambele programe:labview si multisim!Eu am facut o schema in multisim pe care o simulez in labview(asta ca sa o pot posta pe net mai apoi)Insa am o problema momentan,schema mea are swithc-uri si nu prea stiu cum sa le comand din labview(adica sa le pun pe on sau off).Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie ii raman recunoscataoare!!Atasez aici si schema facuta in multisim si cea in labview.Mersi frumos!! Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Nu poti sa pui o poza/un pdf pentru noi astia de-am avea cate o idee da' n-avem ultima versiune de LabView? Link spre comentariu
Vizitator aly_ninett Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Nu prea stiu cu ce m-ar ajuta link-urile pe care mi le-ai trimis.M-am uitat pe ele dar.....nu prea au nici o legatura! Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Linkuri? A, vorbeai cu MITICA? MITICA nu e un user "real", e un bot cu reclame Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum