Vizitator ands Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 Cum il fac sa sune bine? Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Mai 6, 2005 Partajează Postat Mai 6, 2005 Credeti ca pot sa-i schimb modulele ei originale cu niste kituri de 100 W pe Tda 7294 ? Si daca da , de unde imi recomandati sa cumpar asemenea kituri ? Tinand cont ca in sarcina are +/- 40V ma gandesc sa nu le prajesc.Conex Electronic imi recomanda sa nu merg cu alimentarea mai mult de +/-35v,iar AdelaIda +/- 40V .Problema este ca acestia din urma sunt ultimii oameni de la care as cumpara asa ceva.Asadar aveti o recomandare pentru mine? Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 sfatul meu este sa scapi de el daca nu esti multumit, si mai ales nu cumpara kuturi de ampl de la adelaida ca si io mi-am luat mare teapa si sunt si scumpe. de la connex elec. nu stiu dar nu te sfatuiesc. Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 cu tda7294 nu ai nici o sansa la 40V...si oricum eu zic ca sa nu te apuci de modificat prn ea...ca oricum merge...nu cred ca e de la statie ce auzi tu basul ala ff jos...cauta alta satie..si pune boxele tale pe alta statie...()fara sa umblii pe l corectoru de ton,adica ala il lasi normal, ca sa NU dea basul mai tare,dar nici sa NU il atenueze..asta faci la ambele statii...si pui o melodie de la ce sursa de emnal ai, si faci comparatie intre statia pe care o ai tu si cea care ai imprumutat-o deundeva...eu zic sa lasi statia aia asa cum e (nu stiu ce statie e ca nu am gasit nik despre ea pe net) pt ca problema ta e din boxe..cred eu..fa cum am zis..si pe urma daca e de la statie..mai vb.. Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 incerc;multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 incearca asa:incearca sa pui semnalul de intrare dupa corectorul ala de ton..adica direct la intrarea la amplif final...vezi..poate e de la corectorul de ton, sau are un buton ceva care are un filtru subsonic, sau ceva(la unele statii filtrul ala care trebuia sa fie subsonic era peste 80 hz ) :shock: deci cauta intrarea la amp-ul final. care trebuie sa fie printr-un condensator..si scoate in aer un piciorus de la cond ala, piciorusul care vine de la corector de ton/preamplificare si lasa-l pe ala care se duce la amp-ul final..si pune pe piciorusul ala, pe ala pune direct firul cald de la intrarea ta de semnal..si asa tai tot..preamplificare,volum, tot.. si vezi cum se aude asa...totusi nu cred ca de la finali..de la corector de ton,poate,da nu de la amp-ul final Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum