Vizitator quintus Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Ai un link te rog ca sunt capcaun rau, de juma de ora caut si nu gasesc nimic. Link spre comentariu
Vizitator quintus Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Scuze, am crezut ca era vorba exact despre onsemi al meu:)Nu stiu ce sa zic, sa nu prajesc altceva pe placa... fetii vechi sau astia noi... sau procesorul. Link spre comentariu
mrt Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Daca si numai daca s-a inlaturat cauza defectarii tranzistorilor vechi , inlocuirea lor cu ce am propus e perfect valabila. Aceste FET-uri sunt ( pe placa ta unde sunt cel mai probabil fie pe partea de alimentare fie ca si comutatoare ) ca niste relee. Inlocuirea lor cu echivalente care au fie tensiunea mai mare , curentul mai mare sau rezistenta ( drena-sursa ) mai mica e in regula. La TME sunt chiar mai multe echivalente dar cel propus are si un pret bun http://www.tme.eu/ro/katalog/index.phtm ... szukaj%3D+ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum