Vizitator quintus Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Salutare, caut acest mosfet daca ma poate ajuta cineva: http://www.onsemi.com/pub_link/Collater ... 809N-D.PDF e de la o placa de baza:D numai bine Link spre comentariu
Vizitator quintus Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 nimeni? haideti va rog!!!! Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Nu cred ca o sa il gasesti prea usor, am cautat si eu la cateva magazine online si nu apare nimic. Poate la o placa de baza similara sa il gasesti. Link spre comentariu
Vizitator quintus Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Sal,Am cautat local(Craiova) si am gasit dar este la aberanta suma de 16euro, si mai am nevoie de 2 bucati. Pe site la producator este 20de dolar centi.Deja caut o placa identica:)thx Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 nu merge pus un echivalent? pe care trebuie sa-l gasesti Link spre comentariu
Vizitator quintus Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Chiar nu prea le am cu electronica. Un amic care e in domeniu zice ca e jale cu mosfetii... mai ales daca pe langa ei sunt piese foarte sensibile la variatii. Cand am vazut eu ca are 3 parametrii voltaj omaj si amperaj deja mi-am dat cu tesla-n oo:)thx Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 mai are si capacitate pe poarta etc din pacate nu prea cunosc echivalente si alte d-astea,asa ca nu te pot ajutavezi daca-l gasesti la magazinul din susul paginii,daca nu,de pe o alta placa de baza-si nu neaparat identica Link spre comentariu
mrt Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Sunt mai MULTE echivalente : una ar fi IRLR8721 in aceeasi capsula ( banuiesc DPAK - nu ai specificat ! ) si cu parametrii usor superiori pret : 2,18lei/buc pt o cantitate > 10 buc. la www.tme.eu/ro/katalog/index.phtml VEZI si LINK-ul din partea de sus a lui "elforum" Link spre comentariu
mrt Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Sunt mai MULTE echivalente : una ar fi IRLR8721 in aceeasi capsula ( banuiesc DPAK - nu ai specificat ! ) si cu parametrii usor superiori pret : 2,18lei/buc pt o cantitate > 10 buc. la www.tme.eu/ro/katalog/index.phtml VEZI si LINK-ul din partea de sus a lui "elforum" Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Salutare,caut acest mosfet daca ma poate ajuta cineva:http://www.onsemi.com/pub_link/Collater ... 809N-D.PDFe de la o placa de baza:Dnumai bineDaca ai drum in Bucuresti te pot ajuta cu F1010 NS scoase dupa niste placi. Link spre comentariu
mrt Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Quintus , iti recomand sa folosesti TOTUSI tranzistoare NOI. Pot sa-ti comand eu cand fac o alta comanda si te costa doar piesele si taxele postale cu Posta Romana. Sau vezi ca e un grup care strange comenzi pe forum. Link spre comentariu
Vizitator quintus Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Salve,@ Q_acdc: thx man sa caut modelul si poate poate, am si eu destule palci pe aci:DMRT: Vezi te rog cat ma costa bucata, asta e esential. Daca pretul e ok atunci ma intereseaza chiar mai multe bucati, vreau sa fac placa teapana in alimentarea procesorului :DPlaca imi merge si fara acesti 2 mosfeti, e cam injumatatit sau la 33% etaju de alimentare, chiar nu le am cu electronica:D. Daca nu se gaseste e ok, decat 16euro pe bucata mai bine alta noua.Multzam fain! Link spre comentariu
mrt Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Pai am scris mai sus cat costa per bucata !Tot mai sus am intrebat ce CAPSULA au tranzistorii originali .DAR : spui ca nu prea te pricepi la electronica . Atunci , cum ai stiut ca respectivele tranzistoare sunt defecte ( doar daca nu sunt efecte evidente fizic si atunci e grav ). Un principiu in depanare spune ca " nu e suficient sa schimbi piesa defecta ci sa stii si DE CE s-a defectat . Ai sculele si indemanarea necesare pt. lucrul cu SMD ? Link spre comentariu
Vizitator quintus Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Am un prieten care este bun electronist, fara ajutorul lui placa era la gunoi acum si nu salvata:)Fetii erau in scurt, el i-a scos si acum placa merge bine dar in anumite limite.2,18lei pe bucata ptr o cantitate mai mare de 10bucati? inteleg bine?dap DPAK imi trebuie.thx Link spre comentariu
mrt Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Daca asa am scris , asa e. Intra pe www.tme.eu si vezi. Sunt preturi si pt. alte cantitati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum