Vizitator radur Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Salut, m-am tot uitat peste proiectele cnc realizate de diversi hobbisti (finalizate sau nu ) si nu pot sa dorm din cauza unei nelamuriri:Axa Z la unii este facuta asa fel incat freza este atasata de axele de ghidaj, iar la altii este atasata de rulmenii liniari, din ce considerente s-au adoptat cele 2 metode de functionare ale axei Z ? Care este mai precis,fiabil, etc? Avantaje ale unuia fata de celalalt ? Sau este pur si simplu o alegere facuta dpdv usurinta prindere si montare? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 17, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 17, 2009 eu cred ca fiecare a adoptat modalitatea care a fost mai facila pentru el Link spre comentariu
florins Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Salut, Vezi ca este un raspuns destul de cuprinzator la http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=194&t=17631&st=0&sk=t&sd=a&start=120. Succes, Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum