JUALE Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 salut as vrea sa fac si eu acest montaj dar nu stiu daca o sa functioneze pt ca eu cred ca intre schema si cablaj sunt unele diferente..Daca fac montajul cu piesele care sunt date in Cablaj nu in schema oare o sa functioneze? Link spre comentariu
tyty Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 vezi ca exista un topic unde se discuta despre amplu. asta Link spre comentariu
JUALE Postat Aprilie 5, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2009 unde?..eu nu am gasit Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Poate ar trebui s? cau?i o schem? mai bun?. Link spre comentariu
JUALE Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 am cautat dar nu am gasit...Dar poate cineva sami spuna daca fac acest montaj si respesc piesele care se cer in cablaj ..O SA MEARGA?..STIE CINEVA? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Executa montajul si vezi daca merge, ca nu e asa complicat. Eventual fa-l pe un cablaj de test, pentru a putea face modificari usor daca nu functioneaza corect. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 nu are legatura cu daca merge sau nu dar siguratele ar trebui sa le pui de 8A in 4 oameni atata timp cat in 8 oameni is de 4A... practi se dubleaza puterea... si alea de 6A nu au sa tina... asta daca tine restu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum