Vizitator Weller Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Am un HDD Seagate ST3750640A de 750GB si vede doar 33.8GB restul este ascuns si am gasit un HPA activat.Cum pot sa-l fac sa-si revina la normal ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 nu cumva ai pus jumperul pe obtiunea "LIMIT CAPACITY TO 32 Gb" ???Pune-l pe master, slave, sau cable select si vezi cat iti vede ;) Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 hddurile de 750 mai au optiunea aia de limitare? parca optiunea aia era pt antichitati,nici vorba de sata Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 bag?-l în sistem, ?i booteaz? cu gparted sau partition magic, ?i vezi dac? apare spa?iu nealocat...dac? nu apare, trebuie reparat fat-ul... Link spre comentariu
Vizitator Weller Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 L-am refacut cu un program Victoria,si acum vede toata capacitatea Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 n-am mai auzit de softul ?sta, ai vre-un link, ceva???? Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Baieti cele mai bune softuri pentru depanat HDD sunt cele date de fabricantii lor sunt gratuite si pot fi luate direct dupa siteul lor (atentie ca unele mai cer sa fie facute pe disketa dar se pot crea dupa aceea si CD butabil.Majoritatea insa acum sunt date in format iso pentru CD butabil)PS o sa fiti surprinsi mai ales daca instalati un hdd cu utilitarul lor ce sprinten se dovedeste dupa in afara de faptul ca se poate depana si diagnostica HDD Link spre comentariu
Vizitator Weller Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Programul Victoria il gasesti pe Hiren,s BootCD iar o cautare pe google iti va da imediat link-ul Link spre comentariu
DREDD Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Pune link-ul (homepage-ul) pentru programul folosit de tine (Victoria). Hiren's BCD folosesc si eu, dar nu imi aduc aminte de un astfel de program. Google da orice - mai putin programul folosit de tine. Fii mai explicit!Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum