Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de Tda 8305

Postări Recomandate

buna ziua tuturor,as avea nevoie de un TDA 8305 exact cum am scis ,nu am gasit decat TDA 8305A(comanda tuner PNP) si din cate date am cautat , nu cred ca sunt sunt compatibile 100 la %,sunt din Cluj-Napoca,am multe piese dar totdeauna ce am nevoie atunci nu am,astep raspuns pe mail:[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutu

5

• tv1

3

Top autori în acest subiect

Ce marca e televizorul unde vrei sa-l folosesti ?Varianta cu A inlocuieste direct TDA 8305 fara modificari.Diferentele erau pentru TDA 8303 ( NPN-Tuner ) si TDA 8303A ( PNP-Tuner ),ultimul utilizat in celebrul televizor alb-negru DALLAS.

Link spre comentariu

samsung ck-5027z made in ungaria,am cumparat piesaTDA 8305A dar nu am avut curajul sa o pun,si am intrebat la magazin si mi-a spus ca n-ar fi buna numai ca asa au trimis-o cei de laBucuresti si la 36Ron nu i-mi vine sa fac incercari

Link spre comentariu

am shimbat tdaul,(cel vechi sunt precis ca era defect)problema la care am ajuns ca tot nu functioneaza BV,am gasit o rezistentaR306 intrerupta(negru,verde,auriu,auriu=0.5ohmi+/-5%) in schema figureaza 1,5ohmi,cei drept ic de Bv este AN5512 care se zice ca este echivalent cu KA2131,normal trebuie sa pun o rezistenta ca si cea originala!!! mai va voi spune ce am rezolvateditare:am schimbat rezistenta, iar acum BV-ul functioneaza... dar problema de acum este ca se vede imaginea prea intinsa in sus si in jos. Ar trebui sa pun o rezistenta de 1,5 ohmi conform schemei?Va multumesc :dans:

Link spre comentariu

am shimbat tdaul,(cel vechi sunt precis ca era defect)problema la care am ajuns ca tot nu functioneaza BV,am gasit o rezistenta

R306 intrerupta(negru,verde,auriu,auriu=0.5ohmi+/-5%) in schema figureaza 1,5ohmi,cei drept ic de Bv este AN5512 care se zice ca este echivalent cu KA2131,normal trebuie sa pun o rezistenta ca si cea originala!!! mai va voi spune ce am rezolvat

editare:

am schimbat rezistenta, iar acum BV-ul functioneaza... dar problema de acum este ca se vede imaginea prea intinsa in sus si in jos.

Ar trebui sa pun o rezistenta de 1,5 ohmi conform schemei?

Va multumesc :dans:

Chiar tu i-ai spus valoarea prin codul culorilor:1,5 ohmi, nu 0,5 ohmi.( probabil asa ai montat ,din cauza asta ai dimensiune verticala marita)
Link spre comentariu

am pus acuma o rezistenta de 1,5ohmi si functioneaza binedomnul tv1 va multumesc pentru sfaturi au fost de un real ajutor,si va doresc multa sanatate in continuare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări