Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becuri 220

Vizitator Aender84

Postări Recomandate

Vizitator Aender84

Salutare tuturor electronistilor... as avea si eu o intrebare pentru cei care mai au de aface cu becuri... Am nevoie de un bec de dimensiunile aproximative celor G9, alimentat tot la 220 insa de putere mica... 10, 15W. Credeti ca as putea gasi pe undeva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

1

• MifTy

1

• djlove

1

Top autori în acest subiect

Becuri de putere mica se gasesc destule, acum ramane sa gasesti unele de dimensiunile care ai nevoie tu. Mergi intr-un magazin gen Bricostore si alege de acolo pe cel optim pentru aplicatia ta.

Link spre comentariu
Vizitator Aender84

ok... am inteles... intrebarea mea era daca are cineva idee de un anumit model de bec... ce am gasit prin comert, majoritatea erau de la 25W in sus... iar cele de putere mai mica erau genul celor de la frigider.... mai astept sugestii...

Link spre comentariu

po?i încerca s? faci un adaptor de la fasung E20 la E14, iei becuri E14 de puterea necesar?, ?i-ai dres busuiocu'...de fapt de ce vrei s? folose?ti bec de putere mic? la 220????

Link spre comentariu
Vizitator Aender84

vreau sa folosesc acel bec pentru ca am nevoie de putere mica, si alimentarea e la 220 si nici nu pot pune transformator sau alte artificii... becurile economice, le pot considera ca o solutie numai ca din punct de vedere al volumului sunt destul de mari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări