Vizitator adrian19 Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Salutare!Are cineva schema pentru conectarea unui telefon Sony Ericsson T610 la portul serial al unui pc sau la UART-ul unui microcontroler pic?Multumesc anticipat Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 bottom Pin Name Direction Description 1 ATMS Audio to mobile 2 AFMS/RTS Audio from mobile/RTS 3 CTS/ONREQ CTS/Mobile Station On REQuest 4 data in Data to mobile (Rx). (Tx for K300i) 5 data out Data from mobile (Tx). (Rx for K300i) 6 ACC in Accessory control to mobile. Used as Rx in some models (i.e. T68) for flashing. 7 ACC out Accessory control from mobile/handsfree sense. Used as Tx in some models (i.e. T68) for flashing. 8 AGND Audio signal ground + 0V reference 9 flash Flash memory voltage + Service (shorted to pin 11 in service cable) 10 DGND Digital ground 11 Vcc DC + for battery charging + External accessory powering Link spre comentariu
Vizitator adrian19 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Ai folosit schema asta pentru a realiza comunicarea dintre un SE T610 si un pc? Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Da, bineinteles.Cu o mica complectare, recomand totusi alimentarea circuitului dintr-o sursa externa. Link spre comentariu
Vizitator adrian19 Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Care arata cam asa? Tu la ce tensiune l-ai alimentat din exterior?Pot folosi aceeasi schema pentru a conecta telefonul la un microcontroler pic? Daca da, este nevoie de mai mult de un divizor de tensiune pe linia tx ce duce la pic? Mai este necesoar max232-ul sau pot folosi alta schema mai simpla? Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Schema postata este corecta.Cel mai `ortodox` e cu Max232, nu te complica, nu merita pt. cat costa IC. Link spre comentariu
Vizitator adrian19 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Am realizat schema, si am alimentat montajul la 9V. Am citit tensiunea pe portul serial ce duce la PC, si era de 8,4V. Este deajuns, sau e nevoie de o tensiune mai mare pt a realiza comunicarea seriala? Baud Rate-ul la care trimit datele este detectat automat de t610? Am incercat sa trimit comenzi AT, dar ce se vede in imagine am primit. Care ar putea fi problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum