Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radiatoare colorate :)

Swat Cat

Postări Recomandate

• 8 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

12

• Tranzistor_001

5

• Badman

4

• mapostu

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

Pistonul are o compozitie mult diferita de alu dintr`un radiator.Nu merita sa te complici cu el pentru teste.Daca vrei sa`l eloxezi pe ala atunci e altceva.Un tutorial era intr`un Tehnium , pe vremuri am incercat si eu dar rezultatul a fost dezamagitor.Pistonul e lux !Grig

Link spre comentariu

Pfoioiiiiii , de cand cautam eu o metoda pentru asa ceva.. Am si eu vreo 4 radiatoare mari pe care trebuie sa le sablez intai si pe urma m-ar tenta sa le eloxez , sa iasa negre.. o sa imi iau si eu solutiile intai si sa vedem ce iese . :freaza:

Link spre comentariu

Pistonul are o compozitie mult diferita de alu dintr`un radiator.Nu merita sa te complici cu el pentru teste.Daca vrei sa`l eloxezi pe ala atunci e altceva.Un tutorial era intr`un Tehnium , pe vremuri am incercat si eu dar rezultatul a fost dezamagitor.Pistonul e lux !Grig

aveti o poze cu tutorialul din tehnium?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator tudorandu

Salutare!Si eu vreau sa incerc sa colorez niste piese din aluminiuAm gasit aici o chestie interesanta :http://astro.neutral.org/anodise5.shtmlSe foloseste soda caustica si coloranti pe baza de apa , tipul de aici a folosit cu rezultate bune colrant textil ,La piesa de mai jos a folosit colorant alimentar

post-71581-139829751488_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Foarte usor se pot anodiza, am facut cateva piese pentru un automodel si le-am anodizat in verde, mai jos cateva exemple, se pot colora in diverse culori folosind coloranti organici

post-5284-139829758023_thumb.jpg

post-5284-139829758034_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări