Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nedumerire conexiune la amplificator

Vizitator Rad3T

Postări Recomandate

Vizitator Rad3T

Buna. Sunt nou pe acest forum si incepator in materie de electronica, asa ca imi cer scuze daca nu folosesc intotdeauna o exprimare adecvata cand adresez intrebari sau raspunsuri.

Am primit de curand un amplificator de 50w pe care unele piese erau dezlipite sau lipite necorespunzator. In mare am reusit sa lipesc ce era in neregula insa, am intampinat o problema la un tranzistor. Nu stiu daca tranzistorul respectiv trebuie sa faca contact sau nu intr-un anumit punct.Am atasat cateva poze pentru a oferi o imagine clara

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Intrebarea mea este: intre punctul A si punctul B trebuie sa fie contact ? (A reprezinta pinul din mijloc al tranzistorului)

Tranzistorul cu pricina este T2 (lipseste din prima poza), iar schema este facuta cum am crezut ca ar trebui sa fie, si anume fara contact intre A si B.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• djlove

2

• marianjoita

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Rad3T

Multumesc de schema djlove. Acum inteleg cum trebuie sa fie conexiunile. Rezistentele lipsa R6, R61, R9 si R91 o sa le cumpar cat de curand si sper sa pun in functiune amplificatorul.

Link spre comentariu

Cu placere. :rade: Sa nu ai asteptari prea mari de la amplificatorul ala, cred ca nici 30W "mai curati" nu o sa scoti din el. :cry:Edit: Zal am postat amandoi cam in acelasi timp aceleasi chestii :limb:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări