Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuburi NOS, bine "curatate"

Vizitator

Postări Recomandate

Din cate am observat pe la unele cinescoape, daca sunt troznite si iau aer mult intr-un timp foarte scurt pelicula aia de fosfor sau ce o fi de pe ecran tinde sa se faramiteze(cel putin la tv-urile romanesti vechi), e posibil sa se intample asta si din cauza ca erau din cale afara de uzate dar am vazut la unul care avea o fisura ff mica ca totusi pelicula aia de fosfor a ramas intacta(sau cel putin asa parea), adica a luat aer dar nu foarte brusc, ci intr-un timp mai mare decat daca l-as fi busit peste "gat".asa ca sunt de acord cu doru3160, nu cred ca e posibila acea inlocuire.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• doru3160

3

• ghimpe--

1

• yo3ihg

1

Top autori în acest subiect

Pana spre anul 2000 era o firma in capitala care-si facea reclama intr-o revista de profil si care suna " REFABRICAM-RECONDITIONAM T.K. COLOR , PROCESUL TEHNOLOGIC DE SCHIMBARE A TUBULUI -probabil a tunului - OFERIND O INALTA FIABILITATE , TUBUL DEVENIND PRACTIC NOU ! 2 ANI GARANTIE !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna, Am nevoie de o baza de tip C7A ( este din ebonita si are 7 pini drepti ) pentru confectionarea unui ''soclu de trecere'' la o baza de alt tip. Se poate vedea pe Google daca cereti : "Base Europe7-Pin". Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări