Kosmin Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Din cate am observat pe la unele cinescoape, daca sunt troznite si iau aer mult intr-un timp foarte scurt pelicula aia de fosfor sau ce o fi de pe ecran tinde sa se faramiteze(cel putin la tv-urile romanesti vechi), e posibil sa se intample asta si din cauza ca erau din cale afara de uzate dar am vazut la unul care avea o fisura ff mica ca totusi pelicula aia de fosfor a ramas intacta(sau cel putin asa parea), adica a luat aer dar nu foarte brusc, ci intr-un timp mai mare decat daca l-as fi busit peste "gat".asa ca sunt de acord cu doru3160, nu cred ca e posibila acea inlocuire. Link spre comentariu
jack Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Pana spre anul 2000 era o firma in capitala care-si facea reclama intr-o revista de profil si care suna " REFABRICAM-RECONDITIONAM T.K. COLOR , PROCESUL TEHNOLOGIC DE SCHIMBARE A TUBULUI -probabil a tunului - OFERIND O INALTA FIABILITATE , TUBUL DEVENIND PRACTIC NOU ! 2 ANI GARANTIE ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Reclama,sufletul comertului Mai stiu eu o reclama ce a avut priza la public:dormi in pace,FNI vegheaza Link spre comentariu
kripton Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Buna, Am nevoie de o baza de tip C7A ( este din ebonita si are 7 pini drepti ) pentru confectionarea unui ''soclu de trecere'' la o baza de alt tip. Se poate vedea pe Google daca cereti : "Base Europe7-Pin". Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum