FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Salut tuturor! Am si eu un modem EchoLife HG510 dar nu mai am driverul de la el,Cine poate ca sa ma ajute si pe mine cu un driver pentru acest modem Va multumesc foarte mult. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 da sunt sigur driveru pentru ca nu am cablu de retea, eu merg cu modemul prin usb. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Salut sa stiti ca ca am rezolvat cu modemul. Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Felicitari! Cum? E posibil ca pe viitor altcineva sa gaseasca topicul tau in cautarea unui raspuns... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Salut am rezolvat nodemul printre-o conexiune noua. si trebuia sa-i dau si admin,ori cum Va multumesc foate mult pentru Ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum