Vizitator maxim Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Salut oameni. Cine imi poate spune de unde se trag la boxele fata si spate fire de la un player pe un vw golf3??? NU are fire trase :( Multumesc anticipat! Link spre comentariu
dragostalpau Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 eu te pot ajuta !!!la roata din stinga fata, sub aripa, gasesti o rola cu cablu e inveilta frumos in banda izolatoare, o desfaci si tragi de acolo, dar inainte dai cu un burghiu lung o gaura sa teraca din aripa in interiorul masinii (in fiecare aripa) Link spre comentariu
Vizitator maxim Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 pai si cablul este doar sub arpa stanga? daca da atunci de ce sa dau si in aripa dreapta gaura? Iar firele care le leg sub aripa la acele cabluri le bag apoi direct in boxe? De unde vine acel cablu de sub aripa? Mersi mult! Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 eu te pot ajuta !!!la roata din stinga fata, sub aripa, gasesti o rola cu cablu e inveilta frumos in banda izolatoare, o desfaci si tragi de acolo, dar inainte dai cu un burghiu lung o gaura sa teraca din aripa in interiorul masinii (in fiecare aripa) =)) buna asta cu rola Nu are cumva si instructiunile atasate de ea? Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Totusi,poate se apuca omul sa faca ce citeste p-aici,orice e posibil Link spre comentariu
dragostalpau Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 pai daca se apuca si n-o sa gaseasca rola ? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Cred ca s-o fi apucat deja , parca il vad cu masina de gaurit facand gaura. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 supt tare :aplauzenici chiar asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum