Vizitator ste Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 BUNAAm cumparat doua arcuri de fata pentru ford focus de la dezmembrari si am observat ca sint marcate cu vopsea unul are albastru ,albastru ,galben si celalalt are albastru ,albastru ,rosu .Stie cineva de ce sint marcate ,s-ar putea sa fie de stinga si de dreapta ? tipul de la dezmembrari mi-a spus ca sint de pe aceiasi masina .dar eu nu sint lamurit de ce sint marcate diferit.nu stiu daca sa le pun pe masina sau nu .EU vreau sa le schimb pe ale mele pentru ca sint model sport ( foarte tari si masina este foarte joasa ) .MULTUMESC ANTICIPAT celor ce pot sa ma ajute cu aceasta lamurire Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 ma gandesc ca exista diferenta intre ele desi nu cunosc semnificatia marcajelor. stiu doar ca la ursulet arcurile rosii sunt mai scurte si mai rigide (sport) iar alea galbene sunt mai lungi si mai flexibile (confort)incearca sa simti diferenta supunandu-le la o proba mecanica (ex: agati 50kg de ele si vezi contanta de elasticitate Dl-Dl0. daca sunt egale are rost sa le supui si la alte teste) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum