Vizitator fantoma20 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 stie cineva un magazin din Romania la care pot gasi carcase din ABS si AL, sa fie cutii in care sa incapa proiecte electronice multumesc Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Uite aici un magazin, dar nu e din Romania: http://www.modushop.biz/ Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 carcase pentru montaje electronice gasesti la firma cu bannerul char de sus, au cateva sute de modele Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 si poza e tot de acolo luata chiar daca magazinul e din afara,trimite fara probleme in ro Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 si sunt cele mai ieftine, eu azi am avut nevoie de 2 cutiute(nu le pot zice cutii serioase) de plastic si am puscat pe maica domnului la syscom 95 ron... de la tme le luam cu 40 ron ambele dar graba asta Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 mai bine intrebai la adelectrocom,ca sunt importatori tme si au si stoc propiu. preturile sunt cam ca alea de la tme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum