Mesterul Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Scheme clio 2, clio 6 si I- 100; Recomand clio 6 simplu si ieftin. Clio 1 era cu integrat U1011 si nu se mai fabrica, clio 2 e cu TDA 1023 si e 20-30 ron iar I 100 e complicat si-i cu becuri. La clio 6 LM-ul e ieftin si are stabilitate buna in reglajul temperaturii. Spor la treburi si la bani ! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Iata o schema de termostat incubator foarte buna. Link spre comentariu
Vizitator fekete1974 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Salutare.Am confectionat si eu un incubator dreptunghiular pt 800 oua de prepelite si la partea de incalzire am demontat un incubator de plastic, in loc de rezistenta am pus doua becuri de 40W puse in partea de jos . Singura problema, cand ajunge la aprox 37 de grade palpaie becurile ca si girofarul. Stie cineva cum as putea rezolva cel mai simplu problema aceasta? Multumesc. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Salutare.Am confectionat si eu un incubator dreptunghiular pt 800 oua de prepelite si la partea de incalzire am demontat un incubator de plastic, in loc de rezistenta am pus doua becuri de 40W puse in partea de jos . Singura problema, cand ajunge la aprox 37 de grade palpaie becurile ca si girofarul. Stie cineva cum as putea rezolva cel mai simplu problema aceasta? Multumesc.Modelul de schema ce se foloseste la unele clocitori din acelea asa functioneaza. Este tip de comanda a incalzirii sub forma de trenuri de impulsuri.Asa ceva este si schema postata de mine mai sus.Asemenea scheme tin temperatura mult mai constanta decit scheme pe alte principii. Link spre comentariu
Vizitator Ivan Cristian Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Multumesc pentru ajutor,voi studia schema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum