boku Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Salutare... Vreau sa-mi confectionez 2 incinte audio la care sa folosesc cate 1 difuzor mid-bass PAudio si cate 1 tweeter PAudio...ce imi recomandati?(bugetul este 800 RON doar pentru difuri si tweetere) Initial m-am gandit la diful asta http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... e=e12-250n Vreau sa le folosesc atat acasa cat si la paranghelii ,voi volosi un amplif de 2x160W Ce volum ar trebui sa am la incinte?ce filtre sa folosesc? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Uite aici un proiect pentru ceea ce vrei tu. http://img299.imageshack.us/img299/641/ ... 00s9cj.gif Ai de facut doar ceva modificari la porturile de bass reflex si frecventa de taiere la filtru. Ai putea folosi pht 408 ca inalta, taiat la 3500HZ. Succes si asteptam pozele cu realizarea. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 in proiectul ala este alt dif,cu alti parametriivolumul este cam mare pt e12-250 si f3 la 50hz nu o sa scoata cu el nici daca se roaga o sapt Link spre comentariu
boku Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 apropo...din cate am inteles E12-250N este facut mai mult sa urle...si nu stiu daca o sa scoata destui basi fara filtru(presupun ca ar trebui pus un filtru trece-jos)Ce alt difuzor mi-ati recomanda la un pret apropiat si cam aceleasi performante? Link spre comentariu
anton Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 daca nu te deranjeaza unul de 15 inchi...mergi pe hp15W + pad 52 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Prea slab amplifu.Ar merge un hp15S in bugetu tau.Ai PM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum