djlove Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Acolo am vrut sa spun ca nu prea are efect, nu ca nu influenteaza deloc (graba asta) . Dar intre burete normal si vatelina, cea din urma iese invingatoare Link spre comentariu
vidax Postat Aprilie 4, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Ca sa fiu sincer eu am folosit burete normal,plan cu grosimea de 2cm.Influenta pe care am simtit-o a fost ca basul suna mai pufos, mai catifelat.Citind despre buretele cofrat am cerut si parerea celor care au mai construit incinte sa vad daca se justifica o modificare. Nu aveam clar daca se pune la socoteala volumul ocupat de burete Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Djlove, testul tau nu are nicio semnificatie.Trebuie sa comuti repede intre burete normal si burete cofrat, ca sa poti sa-ti dai seama cu adevarat de diferente. Nu cred ca ai memorie auditiva de cateva minute.Am observat lucruri interesante cu vatelina pusa in mai multe straturi si cu cofraje de oua.Astept sa-mi vina preamplificatorul de microfon, si ma pun si la masuratori. Desi nu stiu cat va dura. Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Daca tot aveti chef de testat materiale fonoabsorbante si efectele lor, intr-o boxa puneti un tip iar in cealalalta al doilea tip de material. Si faceti asa pana gasiti ce va place. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum