Vizitator yuliano_02 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 SalutareAm si eu un programel PIC pentru un Invertor CU PIC16F874 pentru functionarea unei "mori de vant ce produce enegrie " care functioneaza ceva de genul: "PIC-ul comanda trecerea la "reteaua nationala" daca scade tensiunea produsa de generator sau incarcarea bateriilor ".Picul comanda niste pulsuri aplicate pe tranzistoare fet din inverter.Am programelul aici si incerc sa-i fac o Organigrama de functionare dar nu prea cunosc f bine limbajul PIC-ului.>As dori sa-i fac o Organigrama si apelez la ajutorul celor ce se pricep la progamare de PIC-uri.Multam mult Link spre comentariu
Vizitator yuliano_02 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Salutare Am si eu un programel PIC pentru un Invertor CU PIC16F874 pentru functionarea unei "mori de vant ce produce enegrie " care functioneaza ceva de genul: "PIC-ul comanda trecerea la "reteaua nationala" daca scade tensiunea produsa de generator sau incarcarea bateriilor ".Picul comanda niste pulsuri aplicate pe tranzistoare fet din inverter. Am programelul aici si incerc sa-i fac o Organigrama de functionare dar nu prea cunosc f bine limbajul PIC-ului.>As dori sa-i fac o Organigrama si apelez la ajutorul celor ce se pricep la progamare de PIC-uri . Multam mult Acesta ce-l de-al doilea programel de mai jos inv.rar este cel de care va spuneam nu primul atasament Link spre comentariu
Vizitator yuliano_02 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 astept raspunsurile voastre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum