Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DAC

Ovidanie

Postări Recomandate

Visul unui audiofil, acesta este un dac "purist" in sensul ca nu foloseste filtre digitale de nici un fel (non-oversampling) iar convertoarele (AD1856, patru la numar) sunt de tip R2R (true multibit) renumite pentru muzicalitatea lor. DAC-ul dispune de un sistem propriu de reclocking folosind logica programabila si un generator de clock controlabil de jitter mic. Etajele analogic de tip discret, in clasa A, fara feedback completeaza calea de semnal pentru o muzicalitate deosebita. Dac-urile lucreaza in modul time-shifting analog interpolation.

In foto apar doar trei bucati AD1856, fiica-mea de 5 anisori a ratacit un AD1865. Tot in foto AD1856 sunt puse invers in socluri...bine ca am observat.

Mai lipsesc doua mufe rca de cablaj, voi monta niste mufe de calitate, inca nu le am, astept sa vad ce cd-player gasesc, poate nici nu le mai montez.

Acum problema mea este ca nu am un transport bun, de fapt eu vreau sa cumpat un cd-player de la care sa folosesc transportul, logica de comanda si carcasa, partea audio urmand sa o inlocuesc complet. A, sa nu uit, dac-ul are intrare I2S sau EIAJ , 24 or 32 bit.

Va rog recomandati-mi un transport bun (si ieftin).

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• danzup

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Visul unui audiofil, acesta este un dac "purist" in sensul ca nu foloseste filtre digitale de nici un fel (non-oversampling) iar convertoarele (AD1856, patru la numar) sunt de tip R2R (true multibit) renumite pentru muzicalitatea lor. DAC-ul dispune de un sistem propriu de reclocking folosind logica programabila si un generator de clock controlabil de jitter mic. Etajele analogic de tip discret, in clasa A, fara feedback completeaza calea de semnal pentru o muzicalitate deosebita. Dac-urile lucreaza in modul time-shifting analog interpolation. In foto apar doar trei bucati AD1856, fiica-mea de 5 anisori a ratacit un AD1865. Tot in foto AD1856 sunt puse invers in socluri...bine ca am observat. Mai lipsesc doua mufe rca de cablaj, voi monta niste mufe de calitate, inca nu le am, astept sa vad ce cd-player gasesc, poate nici nu le mai montez.Acum problema mea este ca nu am un transport bun, de fapt eu vreau sa cumpat un cd-player de la care sa folosesc transportul, logica de comanda si carcasa, partea audio urmand sa o inlocuesc complet. A, sa nu uit, dac-ul are intrare I2S sau EIAJ , 24 or 32 bit.Va rog recomandati-mi un transport bun (si ieftin).

E noul dac al lupului roz ???? Cat a costat si de unde (da-mi pe pm amanuntele ,te rog !)Orice transport CDM4/19 mi se pare foarte foarte bun (eu am chiar 3 CD : 2 technicsuri si un philips cu transportul asta)il folosesc cu iesire pe spdif si e bestial !!! Am facut chiar tuning la transport ..In alta ordine de idei : daca faci rost de un CDM Pro e si mai bine dar te duce un astfel de transport peste 500euro (numai CD-Pro nu-l gasesti sub 200...250 euro nemaizicand ca iti mai trebuie microprocesorul pentru comenzi si carcasa si o sursa super !)
Link spre comentariu

Da, dac-ul e de la Lupuroz. Cauta cu google AD Labs pentru amanunte. De fapt eu ma tem de carcasa, aici dau gres de fiecare data. Pot sa cumpar totul de la Lupuroz, transport, procesorul de comenzi cu tot cu telecomanda dar asta inseamna munca si timp si eu nu prea am timp si nici chef sa lucrez la carcasa. ma apuc sa caut playere, dati si voi un link daca gasiti ceva interesant si ieftin.

Kit-ul din foto costa 200 euro. Pentru patru dac-uri mai scoti 100 euro

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări