Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Turometru R18

kokosu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kokosu

6

• Felis

5

• soptea

1

• kinderu56

1

Top autori în acest subiect

Buna ca sa descoperi alimentarile si pinul de semnal e usor .Urmareste traseele 1 din ele trebuie sa ajunga la terminalul - al electroliticului de 100microF acela este masa(-)cel din mijloc ar trebui sa ajunga la condensatorul acela galben care daca nu ma insel are 10nanoF/630V CA.Acela trebuie sa fie pinul de semnal care se leaga la borna 15 a bobinei de inductie.Tia mai ramas un pin dedu si tu unde duce :)

Link spre comentariu

kokosu vezi ca alimenterea nu e pe 12 volti .În placa de bord se afla un stabilizator de 7,5 volti un TCA asta au toate bordurile incluse in ele pentru ca instrumentele sa aiba o tensiune de referinta stabila independenta de variatiile consumatorilor

Link spre comentariu

Daca ai noroc sa ma impiedic de catalogul valvo din 82 din intamplare cand caut alta schema poate iti dau datashetul la integrat pentru ca pe net nu o sa dai de el e prea vechi integratul a fost si serie limitata pentru automotive asa ca nu apare pe cataloage asa in catalogul de componente il gasesc dar acolo nu-mi este util ca la integrate nu o sa gasesc functia terminalelor.Daca este insa catalogul in vreuna din cutiile pe care inca nu le-am desfacut slabe sanse sa dau de el.(multa documentatie veche sta sigilata la cutii)

Link spre comentariu

nu are echivalenta e circuit dedicat exista doar similare care lucreaza asemanator dar e normal ca respectivele sa fie si in alte tipuri de capsule si cu alte componente pentru aplicatie

Link spre comentariu

soptea problema lui nu e tensiunea de alimentare(stiu ca nu e obligatoriu sa puna acolo TCA 700ypoate sa-l inlocuiasca cu orice stabilizator de pana in 10 v) ci modul de legare al turometrului pe care dat fiind vechimea masinii nu prea mai am disponibile date in format digital. Pe hartie or fi ele dar as fi nebun sa incep sa rascolesc acum prin toate hartoagele plus ca multe documentatii vechi le-am depozitat din moment ce nu mai lucrez cu ele.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări