kokosu Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Vreau sa stiu cum se poate lega turometrul din imagine( de pe un Ren18). Are =,-, si control, dar nu stiu care e + si -. Circuitul integrat e un SN29736P. DACA ma poate ajuta cineva, multumesc anticipat! http://i478.photobucket.com/albums/rr144/kokosu/turo.jpg http://i478.photobucket.com/albums/rr144/kokosu/PDR_1201.jpg Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Buna ca sa descoperi alimentarile si pinul de semnal e usor .Urmareste traseele 1 din ele trebuie sa ajunga la terminalul - al electroliticului de 100microF acela este masa(-)cel din mijloc ar trebui sa ajunga la condensatorul acela galben care daca nu ma insel are 10nanoF/630V CA.Acela trebuie sa fie pinul de semnal care se leaga la borna 15 a bobinei de inductie.Tia mai ramas un pin dedu si tu unde duce Link spre comentariu
kokosu Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 esti sigur? eu nu prea ma pricep si nu vreau sa stric turometru... am facut o schema rapida... http://i478.photobucket.com/albums/rr144/kokosu/sao_ture.jpg Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 kokosu vezi ca alimenterea nu e pe 12 volti .În placa de bord se afla un stabilizator de 7,5 volti un TCA asta au toate bordurile incluse in ele pentru ca instrumentele sa aiba o tensiune de referinta stabila independenta de variatiile consumatorilor Link spre comentariu
kokosu Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 WTF?! Bine ca mi-ai spus bagam ca taranu 12 V... Nu poti sa spui cum sa-l leg? Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Daca ai noroc sa ma impiedic de catalogul valvo din 82 din intamplare cand caut alta schema poate iti dau datashetul la integrat pentru ca pe net nu o sa dai de el e prea vechi integratul a fost si serie limitata pentru automotive asa ca nu apare pe cataloage asa in catalogul de componente il gasesc dar acolo nu-mi este util ca la integrate nu o sa gasesc functia terminalelor.Daca este insa catalogul in vreuna din cutiile pe care inca nu le-am desfacut slabe sanse sa dau de el.(multa documentatie veche sta sigilata la cutii) Link spre comentariu
kokosu Postat Aprilie 4, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2009 sau macar sa-mi spui cu ce e echivalent, si caut documentatia la cel nou... care e mai probabil sa o gasesc pe net... Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 nu are echivalenta e circuit dedicat exista doar similare care lucreaza asemanator dar e normal ca respectivele sa fie si in alte tipuri de capsule si cu alte componente pentru aplicatie Link spre comentariu
kokosu Postat Aprilie 4, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2009 man as fi profund recunoscator daca poti sa ma ajuti! Link spre comentariu
soptea Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Pune un Lm7808 nu mai umbla dupa potcoave de cai morti Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 soptea problema lui nu e tensiunea de alimentare(stiu ca nu e obligatoriu sa puna acolo TCA 700ypoate sa-l inlocuiasca cu orice stabilizator de pana in 10 v) ci modul de legare al turometrului pe care dat fiind vechimea masinii nu prea mai am disponibile date in format digital. Pe hartie or fi ele dar as fi nebun sa incep sa rascolesc acum prin toate hartoagele plus ca multe documentatii vechi le-am depozitat din moment ce nu mai lucrez cu ele. Link spre comentariu
kokosu Postat Aprilie 5, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Exact! Problema e ca nu e nici un condensator pe nici o intrare... Link spre comentariu
kinderu56 Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 este echivalent cu LM2907 la pinu 1 ai semnal la 5,6 ai alimentare si la 8 ai masa acelasi turometru lam montat si eu pe dacie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum