razvan_3001 Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 am reusit sa pun mina pe o BIJUTERIE - Philips 657asi cred ca am nevoie de un tub az1 (redresor) se misca in soclu STARE : destul de buna zic eu ,dar este de munca sa devina ce a fost o data " un vorbitor" Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 modelul a fost fabricat intre ani 1941-1942 Link spre comentariu
byt Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 spor la treaba restaurare totala cred nu ?( carcasa, sasiu tot.......)poate te ajuta si dl Feri cu o schema ?cred ca este cam mare saltul de la nivelul NIXIE !!!!!!!!bogdan Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 saltul cu parasuta da !!!!!!!!!!!in legatura cu schema am descarcat de pe net razvan Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Felicitari... Aparatul este pe lista de productie S.A.R. Philips Bucuresti ca fiind montat si incasetat intre anii 1941 si 1942...Merita atentie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum