ciup Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Am primit o placa de baza de la un unchi marca ASUS model A8N-E .Irelevant ce stie ce poate si ce are .Am urmatoarea problema la ea defapt asa a venit la mine placa ,interfata video PCIExpressx12 cica nu functioneaza asta a fost concluzia unora dintr-un service .Alta interfata pentru video banuiesc ca nu are deoarece nu are AGP si pe PCI normal nu are rost sa mai zic , in rest totul e normal pe ea .Mai pot face ceva cu ea ? sau ar daca ar fi sa ma pun sa o depanez cu ce as putea incepe ? Link spre comentariu
georgeleus Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 De PCI-E x12 nu am auzit pana acuma ... Poate voiai sa zici X16 (asta e standardul pt placi video) ...La vremea respectiva, placile pe 939 au fost o revelatie, cu ocazia soketului ASUS a inceput prin seria A8N sa implementeze chipsetul nForce4 . Insa nu consider sa fi avut un asa de mare succes cu ele, calitatea lor fiind oarecum indoielnica (am fost patit cu cazul deja celebru al lui A8N-SLi Deluxe -- de aceea au scos Second Edition) .Io zic ca e o componenta destul de veche si nu te-as sfatui sa bagi bani in ea ... Daca ai totusi un procesor pe 939 si n-ai ce face cu el, ia-ti un GigaByte la sh sau alta placa pe acel soket ca sa te folosesti de el si de o placa video buna (in ipoteza in care slotul PCI-E va fi bun de data asta ;) .Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum