Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CAUT informati despre Generator de semnal Romanesc

csongore

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csongore

3

• gauss

2

• cirip

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Salut,Mi-e teama ca Generator de Semnal si Sursa de Semnale Unificate nu e acelasi lucru. Semnalele unificate reprezinta un standard industrial de transmisie a marimilor analogice la distanta. In curent, semnalele unificate sunt 2-10mA sau 4-20mA. In tensiune, standardul ptr semnal unificat este de 0-10V. Or mai fi si altele, dar eu cu astea am lucrat. Deci atentie, ceea ce iei s-ar putea sa nu fie generator de semnal (sinusoidal sau alte forme) la care te gandesti.Cirip

Link spre comentariu

prive?te partea bun? a lucrurilor: te-ai ales cu o cutie metalic? generoas?, ?i presupun c? mai po?i folosi ?i o bun? parte a pieselor ?i/sau subansamblelor din interior...un generator de func?ii nu e nemaipomenit de greu de f?cut, dar va trebui s? îl reglezi ?i s?-l etalonezi...

Link spre comentariu

Cum scrie si mai sus....cutia si probabil claviatura, piese nu prea are cine stie ce....condensatorii electrolitici sub rezerva vechimii de 20 ani...potentiometrul de 1 kilo are 10 ture si o precizie buna,pacat ca nu e dublu...oricum mult succes, poate fi o lucrare frumoasa.desi cutia e totusi cam mare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări