csongore Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 CAUT informati despre Generator de semnal Romanesc pe cutia scrie SURSA DE SEMNALE UNIFICATE ELZ101 aparatul nu e inca la mine de aceea nu pot sa pun poze. Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Salut,Mi-e teama ca Generator de Semnal si Sursa de Semnale Unificate nu e acelasi lucru. Semnalele unificate reprezinta un standard industrial de transmisie a marimilor analogice la distanta. In curent, semnalele unificate sunt 2-10mA sau 4-20mA. In tensiune, standardul ptr semnal unificat este de 0-10V. Or mai fi si altele, dar eu cu astea am lucrat. Deci atentie, ceea ce iei s-ar putea sa nu fie generator de semnal (sinusoidal sau alte forme) la care te gandesti.Cirip Link spre comentariu
csongore Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Cred ca nu e ce am cautat eu , am vrut un generator de functii. Link spre comentariu
csongore Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Cred ca nu e ce am cautat eu , am vrut un generator de functii. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Sigur nu este un generator de semnale....se folosea,poate se mai foloseste,pentru reglarea buclelor de masura echipate cu aparatura FEA...anii '80! Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 prive?te partea bun? a lucrurilor: te-ai ales cu o cutie metalic? generoas?, ?i presupun c? mai po?i folosi ?i o bun? parte a pieselor ?i/sau subansamblelor din interior...un generator de func?ii nu e nemaipomenit de greu de f?cut, dar va trebui s? îl reglezi ?i s?-l etalonezi... Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Cum scrie si mai sus....cutia si probabil claviatura, piese nu prea are cine stie ce....condensatorii electrolitici sub rezerva vechimii de 20 ani...potentiometrul de 1 kilo are 10 ture si o precizie buna,pacat ca nu e dublu...oricum mult succes, poate fi o lucrare frumoasa.desi cutia e totusi cam mare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum