Vizitator Vega Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 salutare, am o rugaminte, imi poate spune cineva cum sa transform 3 avertizori si o statie pt. pescuit (pt. cei ce nu stiu, lanseta se pune cu firul pe o rotita ce se afla in avertizor si cand trage pestele, firul invarte rotita, iar avertizorul scoate un sunet)? Avertizorii sunt conectati la statie printr-un cablu, pe mine ma deranjeaza acel cablu si as vrea sa pun ceva in avertizori (ma gandeam la emitatori fm) si in statie, ceva de dimensiuni cat mai mici, ca atunci cand imi trage pestele si actioneaza acea rotita din avertizor sa imi trimita un semnal catre statie care sa ma atentioneze. De unde pot cumpara echipamentul necesar, in ce consta echipamentul etc.?Sper ca m-am facut inteles si multumesc anticipat Link spre comentariu
cristi666 Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 un emitator si un receptor radio va trebuie, va pot face eu un emitator radio si receptorul poate fi orice radio pe fm portabil, pentru detalii 0724619647 , [email protected] sau id de messenger crististanciulescu o zi buna in continuare. Link spre comentariu
Vizitator Vega Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 va multumesc, dar ca sa va platesc serviciul si apoi transportul pana in baia mare (+ taxa ramburs), nu mi se merita, m-ar costa prea mult in comparatie cu pretul avertizorilor si al statiei. Exista emitatori si receptori de dimensiuni mici (1-1.5 cm patrati)? De unde i-as putea procura, exista vre-un lant de magazine care au asa ceva (in ideea ca ar fi si in baia mare)? Link spre comentariu
cristi666 Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 daca doriti sa cumparati sigur ca se gaseste http://conexelectronic.ro/produs.php?id=38541 (emitatorul) si http://conexelectronic.ro/produs.php?id=38545 (receptorul) in baia mare nu stiu daca este asa ceva, decat la bucuresti in magazine specializate pe automatizari. numai bine. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Iertati-ma, dar unde ati facut scoala ? "nu mi se merita", Mosu Tuti. Link spre comentariu
cristi666 Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 lasati domnul in pace, poate era grabit mosu tuti, cu totii mai avem treaba si mai scriem posturi in graba. Link spre comentariu
Vizitator Vega Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 eu consider ca dpdv gramatical am scris corect.in loc sa postati offline mai bine MI-ati raspunde la intrebare, dc nu ma puteti ajuta ... numai bine.multumesc pt. partinire cristi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum