kmykze Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 In seara asta le aranjez in carcasa si maine incep sa fac legaturile intre ele, fetele cred ca o sa le primesc saptamana viitoare pe marti-miercuri. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Pe lîng? subiect: nu am putut s? nu m? amuz. ...fetele cred ca o sa le primesc saptamana viitoare pe marti-miercuri. :sex: Bravo! Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Fetele pentru suport moral :wav: cred ca v-ati dat seama Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Bun, ne inviti si pe noi la o auditie cand vin Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Sigur ca da, dar cred ca amplificatorul o sa fie ultimul lucru la care o sa ne uitam Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Aseara am pus placutele pe radiator, si cu stupoare am vazut ca gaurile facute de mine erau prea mari ca sa se infileteze surubelul pentru finali dupa ce m-am chinui de am rupt si un spiral...Stie cineva cu ce spiral trebuiesc date gaurile?Asta seara fac poze cu kiturile montate in carcasa si ceva legaturi intre ele. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Nu-mi zice si mie nimeni? :cry: Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Daca vrei sa folosesti suruburi M3, trebuie sa dai intai o gaura de 2.5mm si apoi vi tu tarodul si faci filet. Dar pentru asta trebuie sa ai ceva unelte, daca folosesti metoda asta ai grija cand folosesti tarodul sa nu ramana bocat acolo( ca nu il mai poti scoate) dai cateva spire inainte, cateva inapoi si tot asa pana realizezi filet pe toata lungimea gaurii. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Multam.Nu stiu daca sunt M3, le am de la o sursa stricata, era pe tranzistorii de acolo, au si saiba aia de plastic.O sa caut spiral pentru 2.5 Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Eu vorbeam de suruburi Metric, daca nu e metric, e holtzsurub masori cu un subler la baza lui, intre spirele de filet si vezi ce burghiu ai nevoie, in cazul acesta nu e nevoie sa mai folosesti tarod, pentru a da filet. Or sa intre singure prin infiletare fortata( prima data pana se creeaza filetul) Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Ok. Sper sa termin diseara ca am inebunit de cand ma tot chinui... Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Atat am reusit aseara. Urmeaza astupat gaurile si vopsit radiator, vopsit panou jos, cand vin fetele, vopsite si ele si montare mufe si piese pe ele. Unde gasesc suruburi de 2,5 pentru tranzistori? AAA si era sa uit, unde gasesc plexiglas la placi mici gen 50x50 cm ? urmeaza o surpriza http://tinypic.com/usermedia.php?uo=ZCG ... L0KA%3D%3D http://tinypic.com/usermedia.php?uo=ZCG ... erTQ%3D%3D http://tinypic.com/usermedia.php?uo=ZCG ... X9og%3D%3D Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Atat am reusit aseara.Urmeaza astupat gaurile si vopsit radiator, vopsit panou jos, cand vin fetele, vopsite si ele si montare mufe si piese pe ele.Unde gasesc suruburi de 2,5 pentru tranzistori?AAA si era sa uit, unde gasesc plexiglas la placi mici gen 50x50 cm ? urmeaza o surpriza Sa nu cumva sa vopsesti radiatorul ca nu este bine. Vopseaua va fi ca un strat izolator peste suprafata radiatorului si or sa se modice multe; coeficientul de convectie cu aerul, mai apare un start in plus, rezistenta termica intre radiator si vopsea, deci cam o sa distrugi radiatorul ala in felul acesta. El acum este eloxat, nu vopsit.Suruburi cauta tot pe acolo pe Maica Domului ca o sa gasesti. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Cam nasol ca arata ca naiba asa, chiar sunt urate si zgariate..alta solutie nu mai stii? :cry: Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Daca nu era eloxat negru, il puteai baga intro solutie de apa calduta si soda caustica, acesta il ataca ca un acid, si dupa cateva minute, sau zeci de minute, in functie de concentratie, solutie indeparta un strat subtire din exteriorul aluminiului si dupa ce il spalai arata foarte bine. In caz ca e duraluminiu dupa ce il bagi in solutie devenea putin galbui aluminiu la exterior, aratand foarte bine. Acum ti-am spus, eu am lucrat cu radiatoare neeloxate negru si nu stiu daca solutia aceasta functioneaza si in cazul tau, poti incerca... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum