danzup Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 You're a life saver Ma duc week asta sa il iau, sper sa gasesc un buton frumos pentru el.Inca ceva, daca masa este comuna, pot pune mufele de intrare pe sasiu direct fara ceva intre ele si sasiu, si iesirile de boxe lafel?Bineinteles ca nu . Daca citesteti in thredul asta viewtopic.php?f=5&t=24920ai sa gasesti raspuns acolo la toate problemele !Iar cu selectorul de intrari trebuie sa-l cablezi si sa prevezi si randul de contacte pentru a comanda LED-urile. Adica un comutator de ex : 4 randuri separate x 4 contacte . 2 randuri le folosesti sa comuti catre 4 intrari si inca un rand de contacte sa le folosesti pentru LED-uri iar ultimul rand nu-l folosesti .Normal ca selector ce ai cerut tu este cu totul altceva . Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Of, acum trebuie sa ma gandesc cum sa fac un sasiu mic de plastic sa lipesc pe fata din spate ca sa pun mufele de iesire, ca supid of me le-am luat fara nici o saiba de plastic care sa izoleze. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Parc? ?i-am mai scris c? nu e o problem? s? folose?ti mufe RCA neizolate de ?asiu, doar c? nu mai legi ecranul cablului dintre muf? ?i amplif la borna de mas? a mufei, îl la?i legat numai la masa de pe placa amplifului. În aceea?i logic? procedezi ?i dac? mai pui un etaj de corec?ie, sau selector, între muf? ?i amplif. Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Parc? ?i-am mai scris c? nu e o problem? s? folose?ti mufe RCA neizolate de ?asiu, doar c? nu mai legi ecranul cablului dintre muf? ?i amplif la borna de mas? a mufei, îl la?i legat numai la masa de pe placa amplifului. În aceea?i logic? procedezi ?i dac? mai pui un etaj de corec?ie, sau selector, între muf? ?i amplif.Da dar pentru el o sa fie catastrofal sa evite astfel buclele de masa !!!Si mai ales mufele de iesire spre boxe, sub nici o forma , nu trebuie sa fie cu contact la carcasa !!! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 E foarte simplu, trebuie doar s? foloseasc? logica ?i s? ?in? seama de legarea masei în stea ?i cum trece ea din plac? în plac?. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Da am inteles cum trebuie sa leg masa in cazul in care nu izolez mufele, insa ma gandesc ca nu am distorsiuni ceva in cazul asta..cred ca cel mai bine este sa pun separat masa.Diseara fac rost de pistol de lipit si ma apuc de ea.N-am putut sa pun poze aseara ca am pierdu cablul de date, insa in seara asta fac cateva cu mobilul si pun, sunt putin dezamagit de carcasa, este cam mica, vor fi putin inghesuite piesele dar asta e n-am ce sa fac, incerc sa duc tot raul spre bine.L.E. O voi vopsii negru mat, fetele as vrea sa le las argintii polishate, in interior neagra cu peretii despartitori negrii, si sa vedem de unde fac rost de un cable sleeving rosu am facut putin modding de calculator la viata mea si vreau sa iasa exact ca o carcasa de pc, firele ascunse frumos si facute cu cable sleeve rosu :DApropo stiti unde pot gasii cable sleeve sau mesa pentru cabluri sau cum s-o numii? Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Mai postez odata pentru ca nu mai pot edita.Am gasit si am comndat acum cable sleeving rosu.42 Degrees Cable SleevingAm luat de 6 mm si de 12 mm.Si o poza informatoare. Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Mai postez odata pentru ca nu mai pot edita.Am gasit si am comndat acum cable sleeving rosu.42 Degrees Cable SleevingAm luat de 6 mm si de 12 mm.Si o poza informatoare.De unde ? Da mai multe info pentru ca am cautat si eu si nu am gasit convenabil .Multumesc. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Ai PM nu cred ca pot pune firma pe forum.Oricum cautati pe net numele ca sunt o gramada care vand. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Ai grij? cu ''moding & sleeving'' ca în calculatoare, c? aici ai nevoie s? ai conexiuni scurte, simetrice ?i dep?rtate de sursele de zgomot. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Sigur, chiar ma gandeam cum sa le fac cat mai scurte. Ma gandesc sa pun intrarile in fata, pe panoul frontal, ca sa nu fie distanta mare intre potentiometru si mufe. Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Da poti face si asta... Mie personal nu imi place sa treaca cablurile prin fata amplificatorului.Uite aici un exemplu: download/file.php?id=25100&mode=view Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 sau pui potul in spate langa mufa de intrare, si de la el pana in fata pui o tija ... Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Nu am loc sa pun tija din spate pana in fata. Cam asa arata cutia. http://tinypic.com/usermedia.php?uo=Za5 ... XGsg%3D%3D http://tinypic.com/usermedia.php?uo=Za5 ... Bsyg%3D%3D http://tinypic.com/usermedia.php?uo=Za5 ... nIeg%3D%3D Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Bun. Spor la lucru in continuare, confectioneaza panoul frontal, vopseste... mai ai de lucru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum