Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator DIY din Kituri

kmykze

Postări Recomandate

Te-ai certat rau cu prietena ? trimite-o la mine sa o impac si-ti dau un transformator pentru amplificatorul tau :ewryt45w :92 :rgtrwgtre

OftopicTare asta Vasile, dar daca e nevasta acasa.... :39 :inger
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kmykze

72

• djlove

27

• zal

15

• Badman

10

Top autori în acest subiect

• Administratori

boxe ai ? am 2 difuzoare care vreau sa le dau cuiva dar nu le merita nimeni, uite aici viewtopic.php?f=4&t=37952 iti promit ca ti le dau tie daca pui poze cu amplificatorul terminat si cu ceva indicatii de montaj(de altfel cele primite de la colegi forumisti) :101Si nu e nevoie sa iti impac prietena, glumeam acolo

Link spre comentariu

Sincer nu am boxe, imi promisese cineva niste Sony care nui placeau lui ca nu sunt HI-FI dar de vreo 2 luni n-am mai auzit de el.Eu voi continua acest topic cu "fabricarea" amplificatorului din pasiune si dorinta de a cunoaste cat mai bine partea audio a electronicii.Daca tu consideri ca le merit atunci sunt mai mult decat bine venite.Multumesc pentru ca te-ai gandit la mine :pandaci

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu m-am gandit la tine, chiar nu am cui sa le dau... dar cum ziceam astept poze cu ampliful terminat si daca e macar aranjat in cutie frumos ai difuzoarele

Link spre comentariu

Chiar, in cutie vreau sa pun pereti despartitori intre alimentare intrare semnal si amplificare din pereti de Al, sper astfel sa nu bruieze nimic pe acolo.

Nu e nevoie de acesti pereti, mai ales ca folosesti un traf toroidal, care teoretic in interior si in exteriorul miezului are campul 0.
Link spre comentariu
  • Administratori

daca foloseste un traf de la Petra atunci bruiajele sunt mai mari ca si la un traf E+I bobinat manual, sunt cele mai proaste cu putinta din cate trafuri toroidale am vazut :nebun:

Link spre comentariu

Chiar nu stiu ce sa mai zic, multumesc, acum de abia astept carcasa, o sa ai fac circuitele inauntru ca la carte cum faceam in liceu traseele la proiecte :da Daca nu e nevoie de pereti despartitori cu atat mai bine o sa fie loc o gramada.L.E. Ok deci nu renuntam la pereti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări