djlove Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Te-ai certat rau cu prietena ? trimite-o la mine sa o impac si-ti dau un transformator pentru amplificatorul tau OftopicTare asta Vasile, dar daca e nevasta acasa.... Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Am editat Vasile Nu esti genul ei Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 boxe ai ? am 2 difuzoare care vreau sa le dau cuiva dar nu le merita nimeni, uite aici viewtopic.php?f=4&t=37952 iti promit ca ti le dau tie daca pui poze cu amplificatorul terminat si cu ceva indicatii de montaj(de altfel cele primite de la colegi forumisti) :101Si nu e nevoie sa iti impac prietena, glumeam acolo Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Astenia de prim?var?? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Astenia de prim?var?? Acu am iesit din barlog, m-am pus la punct si sunt pus pe treburi serioase Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Tari rau de tot emoticoanele astea, ma fac sa rad de fiecare data cand le vad Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Sincer nu am boxe, imi promisese cineva niste Sony care nui placeau lui ca nu sunt HI-FI dar de vreo 2 luni n-am mai auzit de el.Eu voi continua acest topic cu "fabricarea" amplificatorului din pasiune si dorinta de a cunoaste cat mai bine partea audio a electronicii.Daca tu consideri ca le merit atunci sunt mai mult decat bine venite.Multumesc pentru ca te-ai gandit la mine Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Nu m-am gandit la tine, chiar nu am cui sa le dau... dar cum ziceam astept poze cu ampliful terminat si daca e macar aranjat in cutie frumos ai difuzoarele Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Chiar, in cutie vreau sa pun pereti despartitori intre alimentare intrare semnal si amplificare din pereti de Al, sper astfel sa nu bruieze nimic pe acolo. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 + 1 preche de difuzoare de inalte marca HI-VI(clich sa le vezi) nu le am dar le cumpar pentru tine, dar am zis, sa fie misto ampliful altfel te stergi pe bot de ele Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Chiar, in cutie vreau sa pun pereti despartitori intre alimentare intrare semnal si amplificare din pereti de Al, sper astfel sa nu bruieze nimic pe acolo. Nu e nevoie de acesti pereti, mai ales ca folosesti un traf toroidal, care teoretic in interior si in exteriorul miezului are campul 0. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 daca foloseste un traf de la Petra atunci bruiajele sunt mai mari ca si la un traf E+I bobinat manual, sunt cele mai proaste cu putinta din cate trafuri toroidale am vazut Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Chiar nu stiu ce sa mai zic, multumesc, acum de abia astept carcasa, o sa ai fac circuitele inauntru ca la carte cum faceam in liceu traseele la proiecte Daca nu e nevoie de pereti despartitori cu atat mai bine o sa fie loc o gramada.L.E. Ok deci nu renuntam la pereti. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Singura diferen?? e c? trebuie f?cu?i din tabl? de Fe, ideal de 1mm grosime, numai asta ecraneaz? la 50Hz. Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Zis si facut, fier sa fie, 1 mm grosime, ies mai ieftin ca aluminiul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum