Administratori Badman Postat Aprilie 3, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 3, 2009 ce showrom ? au folt folosite de cpcalarii de la ei in depozit Link spre comentariu
BF37 Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Uite si poze cu difuzorul : - Nu scrie nimic pe el !?!?!?!?!?!.............. Link spre comentariu
BF37 Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Cred ca e EW-18HN , cel putin asa arata ! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Probabil e OEM. Mi-au spus ca sant la pretul asta special deoarece au fost folosite la ei in showroom cam 1 anAsta cand ti-au spus-o? Dupa ce l-ai comandat? Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Pare o chinezarie facuta dupe difuzoarele JBL profesionale.Sasiul este tot JBL, cel clasic si cunoscut.Pare ok, cat timp esti multumit de el nu vad nicio problema. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Sincer...mie imi pare zdravan difuzorul, daca suna pe jumate cum arata atunci a fost un ban dat corect. Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Sincer...mie imi pare zdravan difuzorul, daca suna pe jumate cum arata atunci a fost un ban dat corect.Si eu sunt de aceeasti parere, difuzorul pare solid, sasiu din aluminiu..... sper ca suna bine... Link spre comentariu
Vizitator gyc69 Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Gata mi-a venit si mie subul,am dat in el cu un P-1600 si diful e grozav,cutia nu e reusita la el deoarece la volum mai mare se umfla si cam vibreaza dar diful se aude belea....o sa pun niste poze cu el Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Difuzorul nu e la fel cu cel care e pus mai sus? Link spre comentariu
Vizitator gyc69 Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Ba da,este exact acelasi dif,cred k este dintr-un DYH-18 Link spre comentariu
BF37 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Suna Betooonnn ! I-am facut o proba pe o statie in punte ( 500w ) , si suna f bine , mai bine decat varianta cu 2 x 15" ( nu coboara la fel de jos) Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Gata mi-a venit si mie subul,am dat in el cu un P-1600 si diful e grozav,cutia nu e reusita la el deoarece la volum mai mare se umfla si cam vibreaza dar diful se aude belea....o sa pun niste poze cu elDesfa cutia si ranforseaza cutia suplimentar cu niste stingii sau bucati de pal.Fa o poza cu interiorul sa vedem ce ranforsari are (daca are) si sa vedem cum sa adaugi. Link spre comentariu
BF37 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 cutia e foarte slaba , e din pal de maxim 16mm , si la dimensiunea cutiei e forte subtire. Are doar 3 ranforsari subtiri in jurul difuzorului ( de pe spate pe fata ) , ca sa nu se rupa palul si sa se smulga diful . Cutia are 46 kg , dar i-ar mai trebui vreo 10 kg de ranforsari . Oricum nu il tin , e de vizare , ca nu am sonorizari asa puternice si nici cu ce sa-l amplific ...............+ ca mi-a spart un geam ( la probe ) Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 cutia e foarte slaba , e din pal de maxim 16mm , si la dimensiunea cutiei e forte subtire. Are doar 3 ranforsari subtiri in jurul difuzorului ( de pe spate pe fata ) , ca sa nu se rupa palul si sa se smulga diful . Cutia are 46 kg , dar i-ar mai trebui vreo 10 kg de ranforsari . Oricum nu il tin , e de vizare , ca nu am sonorizari asa puternice si nici cu ce sa-l amplific ...............+ ca mi-a spart un geam ( la probe ) Cum adica ti-a spart un geam? Ai aruncat cu difuzorul prin geam? Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Pai daca zice ca e cutia slaba cred ca zburat vreo bucata din ea in geam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum