Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor in alegerea unui subwoofer

Vizitator gyc69

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

7

• Bogdi16

5

• djlove

5

• Badman

4

Top autori în acest subiect

Sincer...mie imi pare zdravan difuzorul, daca suna pe jumate cum arata atunci a fost un ban dat corect.

Si eu sunt de aceeasti parere, difuzorul pare solid, sasiu din aluminiu..... sper ca suna bine... :dans:
Link spre comentariu
Vizitator gyc69

Gata mi-a venit si mie subul,am dat in el cu un P-1600 si diful e grozav,cutia nu e reusita la el deoarece la volum mai mare se umfla si cam vibreaza dar diful se aude belea....o sa pun niste poze cu el

Link spre comentariu

Gata mi-a venit si mie subul,am dat in el cu un P-1600 si diful e grozav,cutia nu e reusita la el deoarece la volum mai mare se umfla si cam vibreaza dar diful se aude belea....o sa pun niste poze cu el

Desfa cutia si ranforseaza cutia suplimentar cu niste stingii sau bucati de pal.Fa o poza cu interiorul sa vedem ce ranforsari are (daca are) si sa vedem cum sa adaugi.
Link spre comentariu

cutia e foarte slaba , e din pal de maxim 16mm , si la dimensiunea cutiei e forte subtire. Are doar 3 ranforsari subtiri in jurul difuzorului ( de pe spate pe fata ) , ca sa nu se rupa palul si sa se smulga diful :sparge: . Cutia are 46 kg , dar i-ar mai trebui vreo 10 kg de ranforsari :rade: .

Oricum nu il tin , e de vizare , ca nu am sonorizari asa puternice si nici cu ce sa-l amplific ...............+ ca mi-a spart un geam ( la probe ) :tryre

Link spre comentariu

cutia e foarte slaba , e din pal de maxim 16mm , si la dimensiunea cutiei e forte subtire. Are doar 3 ranforsari subtiri in jurul difuzorului ( de pe spate pe fata ) , ca sa nu se rupa palul si sa se smulga diful :sparge: . Cutia are 46 kg , dar i-ar mai trebui vreo 10 kg de ranforsari :rade: .

Oricum nu il tin , e de vizare , ca nu am sonorizari asa puternice si nici cu ce sa-l amplific ...............+ ca mi-a spart un geam ( la probe ) :tryre

Cum adica ti-a spart un geam? Ai aruncat cu difuzorul prin geam? :speriat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări