Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

doru3160

Postări Recomandate

asta stie cineva ce e?

O fi si autotransformator,da daca se aprindea si un bec in timpul sedintei foto tare bine mai era,ca in intunericul ala se poate spune ca e si o parte din naveta spatiala si tot nu poate aduce nimeni nici un argument pro sau contra...de rezolutie sau blitz nu mai zic nimic :rade:
Link spre comentariu

Un PH-metru interesant:

Posted Image

Posted Image

cu memorie mecanica

Posted Image

si ceva of topic, da' mi s-a parut interesanta eticheta de pe un transformator cu un redresor cu seleniu,parca e 220Vca/38Vcc

Posted Image

cred ca rusii au fost mandri ca l-au pus pe tatuca deasupra Berlinului :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Posted Image

Posted Image

Un Tesla mini BM370,frecventa de lucru pana in 2MHz,generator intern semnal sin si triunghiular,probabil tot de prin anii'60

Posted Image

Cum scrie si pe eticheta,are doar 2XEF80 si un EF183,fara a socoti si redresarea(virgin,fara interventii)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

poate se mai dezmorteste lumea :rade:

Link spre comentariu

interesante regletele circulare pt piese

Pai nu sunt reglete, sunt galeti de la comutatoarele de pe panou.Piesele sunt lipite direct pe cosele lor pentru a reduce capacitatile/inductantele parazite.
Link spre comentariu

interesante regletele circulare pt piese :dae functional?

Apare spot,il pot regla stanga-dreapta,sus -jos,dar nu am fost curios de "performante" :rade:Despre reglete tocmai ai fost lamurit,asa e sunt comutatoarele,se practica si la cele mai noi lipirea pe galeti,din cauzele expuse mai sus.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări