pavel 47 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Mai am un Milivoltmeter TESLA BM384. Nu am posibilitatea sa pun poze,Aparatele se pot vedea pe GOOGLE,se afla in ARAD. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Ai posibilitate să pui poze folosind un site de găzduire foto cum ar fi http://imgur.com/upload Încarci pe acest site (Upload) pozele sau chiar filmările din calculator, apoi site-ul va genera o adresă (link) pentru acele poze.Copiezi adresa aici și gata.... Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Un Hameg care si la 26 de ani dupa fabricatie ,neumblat in el este perfect etalonat . Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 M-ati terminat cu colectia de Hameg-uri,caut si eu un mainframe pentru frecventmetrul meu,daca aveti vreunul ratacit si sunteti dispus sa-l instrainati,dati-mi si mi de stire. Eu am manufacturat si sursa si conectorul ca sa-l pot folosi.Felicitari inca o data pentru pasiune si pentru intreaga colectie,demna de invidiat. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Nici nu se vad toate.O sa pun poze cu toate hamegurile saptamana viitoare .De dat nu am,in schimb as schimba un multimetru cu altceva ce potriveste in rackurile astea. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Asta este colectia mea de hameguri.Multimetre din cele de rack as da la schimb cu altceva daca are cineva. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Recunoaste cineva modelul oscil. din foto? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 O etichetă prin spate nu are cumva ? Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Nu are nimic din care sa rezulte marca sau tipul. Tocmai cand ma plictisisem cautand pe net iata ca am gasit unul identic la vanzare pe radioamator.ro. Acesta se numeste NORMA !! si este un osciloscop ce nu trece de 5Mhz,singurul avantaj fiind acela ca este dublu spot. Despre el insa nimic pe net,nici macar o poza. Editat Decembrie 8, 2016 de radu53 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Un tester sosit ieri.Poate cineva ma ajuta cu o documentatie despre el.Schema estev pe radioantic dar nu stiu cum sa o iau de acolo.Ma intereseaza si un manual de utilizare.Poate cineva s-a lovit de aparatul asta. Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Schema: schematic.pdf schematic_2.pdf schematic_3.pdf Editat Aprilie 7, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Pe principiul dracului care cand nu are ce face isi cantareste coada,asa si eu am achizitionat de curand un''complex'' de masura,bun pe masa fiecarui pasionat,ca un minim AMC.Este unguresc,fabricat dupa tehnologia anilor 75...80,si inca e in parametri(dupa mici ajustari).Nu ca mi-ar fi lipsit oricare din functiile modulelor,dar mi-a placut ideea de a avea totul concentrat intr-un turn care sa ocupe loc putin. https://postimg.org/image/gd4kj2ehl/ https://postimg.org/image/g1g2t66e1/ https://postimg.org/image/gom0vtuxl/ Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Pare cam acelasi lucru cu versatester-ul ce se fabrica la noi. Editat Aprilie 7, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Schema: schematic.pdf schematic_2.pdf schematic_3.pdf Mulțumesc mult pentru scheme.Daca as mai găsi și un manual ar fi perfect. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Pare cam acelasi lucru cu versatester-ul ce se fabrica la noi. Pare,dar e mult sub ceea ce a fost versatesterul(daca ne referim la partea de generare si masura frecventa).Singura chestiune comuna cred ca e perioada de fabricatie si poate afisoarele Texas Instruments.Cred ca jucariile astea au fost de uz didactic,semiprofesional cel mult.Oricum sunt dintr-o liga mai mica decat cea din care a facut parte E0502.Mie mi-au placut ca aspect si faptul ca nu ocupa mult loc pe masa.De ex in profunzime au doar 10...12 cm,fata de 40cm ai versatesterului.Si ca domeniu versatesterul e net superior cu cei 10Mhz ai lui.Dar asa cum spuneam,mi-a placut si l-am luat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum