Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

doru3160

Postări Recomandate

Verificati si curatati cu grija comutatorul. Este partea lor slaba.

Instrumentul indicator (producatorul si aspectul) difera în functie de tara unde s-a vândut kit-ul.

În original foloseste baterie de 6V cu mercur dar se poate modifica pentru 9V

Editat de franzm
Link spre comentariu

Functioneaza perfect.L-am desfacut si comutatorul este ok.Are o baterie de 1,5V si una de 9V.Arata foarte bine si in interior ca si la exterior.La vechimea lui se vede ca a fost ingrijit cum trebuie.Ce cred ca o sa ii fac este sa ii pun borne sa nu fie cablurile fixe.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Va prezint o scula absolut superba in posesia careia am intrat azi.Arata impecabil ca scoasa din fabrica si in interior si in exterior.

post-197538-0-33540600-1462530532_thumb.jpg

post-197538-0-65333100-1462530538_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Ma intreb cine (mai) are un  asemenea exemplar.

Si studiindu-l mai bine pe chinez, ma intrebam cat ne putea costa sa scoatem si noi aparatele astea la Timisoara cu aceeasi calitate a plasticului la placa de baza si nu numai.Asta a fost principalul motiv de scoatere din uz a majoritatii aparatelor de tip MAVO35.Din cate exemplare am intalnit si reparat,toate au avut drept motiv de defectare ori materialul prost,ori greseala de manevrare.Pe de alta parte,trebuie sa recunoastem,ca asa lipsiti de experienta cum eram in domeniu,l-am reprodus destul de bine, din moment ce si in zilele noastre mai exista exemplare in functionare perfecta cu minim de interventii,mai ales in ce priveste componentele electronice.

Link spre comentariu

Probabil le vedem cu ochii care le-au privit cand erau ravnite,scumpe si mult mai rare ca acum, de ni se par asa frumoase.E exact ca la masini vechi...cine a trait in epoca din care vin,le vede cu alti ochi decat generatia tanara care le priveste ca pe niste curiozitati.

Superbe,felicitari.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Posted Image

Posted Image

Universal Avometer model 7 MK II (foarte rar ) il am de vanzare . Functioneaza perfect si arata la varsta lui excelent  (fabricat in Anglia prin anii `44 secolul trecut). Inauntru totul original , neumblat , nelipit . Doar bateriile sunt 

contemporane .

Editat de romicap
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări