dan cod Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 De craciun mi-au intrat doua: un Meratronik V640 complet cu toate sondele si un Filtru General Radio 1952.la filtrul asta cauta documentatie si daca cineva ma poate ajuta i-as fi recunoscator. Link spre comentariu
ALVIN Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Citeva aparate vazute astazi in tirg, 30-40 euro. https://www.dropbox.com/sh/lqhsb2hu63ajl2g/AABhhkOPTUrjs97AGqwu3me5a?dl=0 Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Un SWR-PWR cu modulare si Generator Audio incorporat.Interesant ca inca era in el bateria originala Japan din 76.Nu era cursa deloc. Link spre comentariu
MLGore Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Azi am gasit in targ o scula misto: EMT 424. E un aparat ce masoara fluctuatiile de turatie(wow$flutter) la scule analogice gen mag-uri, cass-uri, pick-up-uri. Portoricanul cerea pe el 200 lei, dar la lasat in 140. Merita pt. carcasa daca nu functiona, e un mastodont. Din fericire functioneaza si il voi pastra ca atare pt. ca arata impecabil si ma va ajuta la restaurare de analogice. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Ma intreb ce accesorii ar trebui ca sa poata fi folosit... Altfel spus,faina scula. Link spre comentariu
MLGore Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Un osciloscop si optional un imprimator pt. grafice. Am gasit manualul de utilizare pe net: http://uebergabe-daten.hifi-classic.at/httpdocs/BDA_SM_Archiv/EMT/EMT_424-Gleichlaufanalysator_MES_BDA.pdf Editat Ianuarie 30, 2016 de MLGore Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) Salut. O ultima achizitie facuta din state Micronta 22-216. Un multimetru destul de rar iar ca functionalitate se remarca autoscalarea pe cele trei domenii marcate. Masurarea tensiunilor continue si alternative,desi se face pe un acometru sunt foarte precise. Precizia pe ohmetru nu este grozava insa in limitele a 5%. Impedanta de intrare este de 10Mohmi pe continuu si alternativ. Are si indicator de polaritate. Din pacate nu are schema electrica si nici nu am putut-o obtine de la Radio Shake. Aparatul a fost cumparat in 1997 si folosit de cateva ori,este ca si nou. Sper sa va placa aparatul. Editat Februarie 12, 2016 de radu53 Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Un SWR-PWR cu modulare si Generator Audio incorporat.Interesant ca inca era in el bateria originala Japan din 76.Nu era cursa deloc. Super aparatul! Nu l-aţi scmiba? De exemplu un transistor-metru: http://www.proradioantic.ro/getpicw.php?src=1296406787_poza.jpg Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Din pacate nu vreau sa il schimb cu nimic.Tranzistor metre am vreo 3 inclusiv ala mare TESLA.Asta e un aparat deosebit greu sa prind altul la fel.Poate cu altceva de banc daca mi-ar cadea cu tronc Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Am mai pus mana pe doua troace.Nu am manualele si m-ar interesa daca sunt pe undeva.A lucrat cineva cu ele? Link spre comentariu
albasete Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 La primul aparat afisarea cred ca este facuta cu tuburi Nixie. Sa le stapanesti sanatos ! LE: mai este loc in atelier ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Asa este primul e cu Nixie(afizeaza interesant 10).Nu prea mai este loc jos in atelier astea le-am si urcat sus pana le gasesc loc.Multumesc de urare. Link spre comentariu
Kosmin Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 BM484 are cifrele mai semnificative afisate cu tuburi nixie iar ultimele (2 sa zicem) pe acometrele din dreapta, cand iti afiseaza 10 aprinde 1 si 0 simultan, nu are un electrod in plus in tub. Tuburile nixie sunt din cele uzuale rotunde ZM1020. La baza ei sta un generator in jurul a 1,59kHz, e o scula faina cu o lucratura serioasa in interior, pot spune ca are cateva transformatoare cu foarte multe prize. Daca nu e functionala....o sa fie o mica aventura reparatia acestei punti. La fel o sa fie ceva mai greu de facut adaptoare daca nu sunt in dotare cablurile originale pt. ca are niste mufe coaxiale mai ciudate. In schimb se poate folosi si un generator extern pentru frecvente de masura mai mari (pana pe la 10kHz) apeland la mufele din spate, de asemenea ofera posibilitatea conectarii unor microampermetre( digitale cu mai multe cifre daca e nevoie) externe pentru "citirea" partii reale si imaginare a impedantei masurate. Scheme din manualul lui BM539 sunt pe elektrotanya. Manualul lui BM484 l-am scanat mai demult si se poate descarca de aici, cu multumiri catre Lucian(@blockbuster). Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Multumesc mult.Nu le-am luat neaparat sa le folosesc am altele ci asa de colectie . Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Inca unul intrat in colectie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum