Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

doru3160

Postări Recomandate

Azi m-au sunat.Nu au documentatia fiind vechi dar mai incearca.Se vede ca e firma profi ,nu ma asteptam sa ma sune.

Eu am mai avut experiente placute , cu destule firme , si de aceea am indraznit cu sugestia ... desi ar fi trebuit sa va " serveasca " si cu ce ati solicitat ...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Una foarte buna ... pare de 20Kiloohmi / volt . Daca instrumentul e valid si in parametri , si comutatorul rotativ la fel , restul se mai poate " aranja " . Poate fi un auxiliar folositor ... sau , de ce nu , " primul " multimetru in ordinea de bataie ... Sa - l stapaniti sanatos in noua sa " viata " ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

De regula asa se intampla pana pica pe mana unora care cred ca prin posesia unui astfel de instrument de masura au prins pe D-zeu de-un picior si incearca sa vanda la un pret ce si lor li se pare nesimtit...dar incearca.Am patit si eu sa cumpar din targ la pret de 3 ori mai mic decat se cerea pe forum la sectiunea dedicata de "geambasii" nostri.

Poate cand ajungeti si la interior,ii faceti ceva poze,sa vedem cum e lucrat.Pe net n-am gasit mare lucru despre acest tip,nici macar cine l-a fabricat sau cand.

Link spre comentariu

La cat e de modest la interior,inseamna ca instrumentul analogic in sine e de calitate de au reusit sa scoata 20 Kohmi/ V.In tot cazul,e un aparat interesant,si sper sa-l folositi cu placere cand va fi cazul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări