franzm Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Nu sunt membru acolo. Asa ca deocamdata doar ce ne ofera Gogu. Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Pe Radiomuseum nu e suficient sa te inscrii, sa platesti taxa (vreo 20 euro) si gata, ai acces la o multime de scheme. Poti descarca material de pe site daca ai puncte si punctele se obtin aportind, la rindul tau, scheme, fotografii, aparate noi etc. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Multumim pentru noutati ( informare ) ... Personal , sant impotriva internetulului " platit " . Chestie de mentalitate , nu sant " chitros " ... Dau destui bani pe informatie , si nu numai in electronica . Dar internetul trebuie sa fie LIBER , asa s - a nascut . Sant destule site - uri care dau mai mult decat Radiomuseum , " free of charge " . Stiu , cheltuieli , server , domeniu , etc . Dar mai sant si reclamele ... In fine , poate gresesc ... P . S . - scuze pentru off - topic ... Editat Septembrie 14, 2015 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 O rezistenta decadica care a ajuns la mine vineri.Arata bine in interior parca e noua. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 E bine ca nu are x1000,pt ca sigur erau intrerupte cateva.Manganina fiind subtire la acel domeniu,prin imbatranire devine casanta si se rupe ca un vreasc uscat ori de cate ori se incearca sa se carpeasca.Singura solutie e numai inlocuirea. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 O refaceam eu nu era problema. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Am fost azidimineata prin targ si am gasit un aparat vechi din AUG.77.Nu puteam sa il las acolo.Daca cumva are cineva schema de la el ma intereseaza.Pe unele domenii e decalibrat. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Frumusica scula ... Carlo Gavazzi are " cota " , mai ales in Italia , fac produse industriale , axati pe electrotehnica - automatizari , releistica si contactori , alaturi de o gama larga de senzori ... P .S . - un mail cu foto la producator s - ar putea sa aiba succes ( pentru manual si schema ) . Editat Octombrie 17, 2015 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 O sa incerc.Nu am putut sa il las acolo. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Un superb Vintage.Daca cineva ma poate ajuta cu manualul de instructiuni si service ? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Frumoasa punte ... Sincere felicitari ! Bruel & Kjaer sant referinta in anumite domenii de masurare ... unele mai exotice . Am lucrat ( pe vremuri ) cu un utilaj , un complet de testare pentru conditii mecanice grele ( socuri , vibratii ... si altele ) , conceptie custom integrala de la aceasta firma . Accelerometre , marci tensometrice etc . Bineinteles si " multimetrele " ... Si in audio , au aparatura " de incredere " ! Ce sa zic ... la mai multe ! Oricum , cred ca se intampla si fara urarile mele ! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Arata ca noua inauntru neumblata,trebuie acum sa o pun la teste sa vad exact ce si cum de aceea m-ar ajuta un manual. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) http://www.bksv.com/AboutUs/Contact/Romania Nu vreau sa fiu pedant sau sa par destept ... cred ca ar merge ceva mail ... nu se stie de unde " sare documentatia " ... eu m - am mirat de cei de la Rohde & Schwarz , m - au ajutat de parca eram salariat la firma lor ! Merge incercat la cele 2 firme romanesti , sau direct la fabricant ! ... Editat Noiembrie 23, 2015 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Multumesc.Am trimis sa vad raspunsul. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Azi m-au sunat.Nu au documentatia fiind vechi dar mai incearca.Se vede ca e firma profi ,nu ma asteptam sa ma sune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum