Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

doru3160

Postări Recomandate

Pe Radiomuseum nu e suficient sa te inscrii, sa platesti taxa (vreo 20 euro) si gata, ai acces la o multime de scheme. Poti descarca material de pe site daca ai puncte si punctele se obtin aportind, la rindul tau, scheme, fotografii, aparate noi etc.

Link spre comentariu

Multumim pentru noutati ( informare ) ... Personal , sant impotriva internetulului " platit " . Chestie de mentalitate , nu sant " chitros " ... Dau destui bani pe informatie , si nu numai in electronica . Dar internetul trebuie sa fie LIBER , asa s - a nascut . Sant destule site - uri care dau mai mult decat Radiomuseum , " free of charge " . Stiu , cheltuieli , server , domeniu , etc . Dar mai sant si reclamele ... In fine , poate gresesc ... 

P . S . - scuze pentru off - topic ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

E bine ca nu are x1000,pt ca sigur erau intrerupte cateva.Manganina fiind subtire la acel domeniu,prin imbatranire devine casanta si se rupe ca un vreasc uscat ori de cate ori se incearca sa se carpeasca.Singura solutie e numai inlocuirea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Frumusica scula ... Carlo Gavazzi are " cota " , mai ales in Italia , fac produse industriale , axati pe electrotehnica - automatizari , releistica si contactori , alaturi de o gama larga de senzori ...

P .S . - un mail cu foto la producator s - ar putea sa aiba succes ( pentru manual si schema ) .

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Frumoasa punte ... Sincere felicitari ! Bruel & Kjaer sant referinta in anumite domenii de masurare ... unele mai exotice . Am lucrat ( pe vremuri ) cu un utilaj , un complet de testare pentru conditii mecanice grele ( socuri , vibratii ... si altele ) , conceptie custom integrala de la aceasta firma . Accelerometre , marci tensometrice etc . Bineinteles si " multimetrele " ... Si in audio , au aparatura " de incredere " ! Ce sa zic ... la mai multe ! Oricum , cred ca se intampla si fara urarile mele !

Link spre comentariu

http://www.bksv.com/AboutUs/Contact/Romania

Nu vreau sa fiu pedant sau sa par destept ... cred ca ar merge ceva mail ... nu se stie de unde " sare documentatia " ... eu m - am mirat de cei de la Rohde & Schwarz , m - au ajutat de parca eram salariat la firma lor ! Merge incercat la cele 2 firme romanesti , sau direct la fabricant ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări