dan cod Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Inca o sursa in posesia careia am intrat.Maine mai astept un aparat. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 A ajuns azi si cel asteptat. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Si un generator audio superb intrat azi in posesie.Urmeaza saptamana viitoare inca un aparat. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 (editat) dan cod, e uimitor, ma gandeam sa fac un colaj cu tot ce ai si sa vad cati megapixeli sau m2 de perete de scule o sa rezulte, iaca si eu cu un mic osciloscop RCA. Editat Iulie 5, 2015 de cnegrea0 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Super fain osciloscopul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Generator AF cu tuburi 100% funtional si suprinzator de performant Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 Din tara am luat-o (este Heathkit DR-1)de buna dar era defecta lipsea o rezistenta de 2 ohmi si una de 3 ohmi.Acum este 100% ok.Tot ieri a ajuns si Generatorul.E o piesa rara,de regula la noi au fost Metra,CCCP,si INM.Mai putine RDG-iste,in schimb englezoaice rar de tot.Toate pe care le-am avut(si mai am cateva modele) au fost echipate cu rezistente bobinate,si de regula se intrerup de la sine cele de valoare mare,cu fir foarte subtire,din cauza imbatranirii firului se rupe ca un vreasc uscat,n-ai cum sa-l mai carpesti daca a apucat sa se rupa.Un aspect placut in treaba asta este ca e loc pt toate...s-au adunat cca si ceva de scule,si nu toate sunt miniatura.Am pastrat si o punte de capacitati in decade...o frumusete. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 Punte capacitiva in decade,de prin anii '60 Iar asta cu cca 10 ani mai "tanara" Si cateva rezistive...INM din anii 70,astea sunt cele mai cunoscute, si una METRA de prin '60,poate si mai veche si o punte de masura,tot de la METRA,cam aceeasi perioada de fabricatie Link spre comentariu
vera Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 (editat) O punte Wheatstone portabila, de prin 1966 (asa scrie in prospect).Ce mi-a placut f mult, este calitatea executiei si nu in ultimul rand, faptul ca se poate deconecta instrumentul ei si utiliza unul exterior, mai sensibil.Cu instrumentul ei masoara R intre 0,01 ohmi si 1 Megohm.Cu instrument exterior masoara R intre 0,001 ohmi si 10 Megohmi.Precizia +/-0,1% Editat Iulie 7, 2015 de vera Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 Inca unul.Fiind din 82 cred ca merge la aceasta categorie. Link spre comentariu
dan cod Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Un Audio tester Care si-a gasit locul langa penultima achzitie.Superb aparat cu indicatie full separata adica doua ace cate unul pentru fiecare canal. Link spre comentariu
dan cod Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Inca unul intrat in colectie Link spre comentariu
doru3160 Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 Mai este loc?Sper sa nu fiti nevoit sa le mutati prea curand. Sa nu patiti ca in bancul cu ceasurile...cine are un ceas stie totdeauna ora exacta,cine are mai multe,niciodata cu certitudine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum