dan cod Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Pentru prospături este secțiune de aparate de masura. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 20, 2015 Autor Partajează Postat Martie 20, 2015 E bine de retinut. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2015 Autor Partajează Postat Martie 24, 2015 Ca sa revenim la subiect,unul care cu siguranta e vechi,deosebit si daca mai pui la socoteala ca e perfect functional si acum,putem sa ne inchipuim ca lucrurile au fost facute inainte vreme sa dainuie,nu sa se vanda....un ML22,de la Metra.Pt carcotasi,sa stiti ca se echilibreaza perfect,numai ca abia dupa ce-am salvat pozele am vazut ca acul nu e chiar pe zero,dar pt cei care nu ma cred pot reface o poza cu scala cu acul pe zero . Ca plasare in timp,din ce-am reusit sa scormonesc de pe net,dateaza din anii 70,dar nu pot spune cu certitudine.La interior sigur exista stantata pe sasiu data fabricatiei,dar nu m-am indurat sa stric frumusete de sigiliu...a fost ceva chin sa scot un cadru in gaura aia.. Un interior al cutiei de transport depozitare Si un sigiliu Metra,altfel mai ca faceam cateva poze si la interior Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Am mai reusit sa iau unul.Arata impecabil la fel si functionarea. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 " Boiereasca " scula . Este un grid - dip metru .N - am mai vazut modelul acesta . Nici nu stiam ca polonezii au facut asa ceva . Am lucrat pe vremuri cu un set de microvoltmetre selective de RF de la ei . O desfatare ... Inca o data felicitari ... pare NOS ! ( daca nu o fi si fiind ... ) . Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Așa si este .De aceea am spus ca arata impecabil.Are si modulație foarte fain făcut. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Inca o scula intrata in uz. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Ffff . folositor ... era un topic cu cineva care dorea sa construiasca asa ceva ... sau pe - aproape ! ... Acum trebuie sa - l " aclimatizati " langa restul " comunitatii " ! Grea sarcina ... Editat Aprilie 8, 2015 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 DEja si-a gasit locul. Link spre comentariu
em2006 Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Multimetru analogic F-66, Made in Japan. Cumparat in 1974 din Canada (Calgary). Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Cum naiba se face ca la unii rezista AMC - urile ? ... Intrebarea e evident retorica ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Poate ca din cauza ca cei care le-au folosit le-au protejat impotriva actiumilor haine/sadice. Si la mine au rezistat bine analogicele,n-am reusit sa distrug nici unul,poate pt ca le-am facut rost cu greu ,si mi-au fost dragi la vremea lor,in schimb pocnitori chinezesti gen DT...am mai spart cateva,asa ca sa fie in compensare,desi si aici ma pot lauda cu un M830 cumparat in 90 care se incapataneaza sa mearga(surprinzator de bine),are integratul in format mare,clasic,cu picioruse,nu turnat pe placa cum e la cele de azi..Concluzia ar fi ca daca nu le ceri mai mult decat pot,tin bine chiar si chinezariile. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Eu le detest . Si nu din snobism . Am vazut ca " te lasa " cand ai mai mare nevoie ... nu la mine ( nu folosesc ... ) , la alti colegi de meserie . Plus ca poate urma " amagirea " repararii - timp , bani pierduti ... si ce e mai grav , iluzia ca ai un aparat cu care poti masura ... Ma rog , fiecare pune in acord ce lucreaza cu calitatea AMC - urilor . In alta ordine de idei ... chinezariile astea detestabile sant copii ale unor aparate rezonabile , chiar bune , facute de firme destul de serioase . Unele au aparut si la noi in anii ' 90 , cand se vindeau cu profit gros , ele fiind relativ ieftine " la origine " , iar piata din Romania cerea ... era dezghetul de dupa Revolutie ! Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Cum naiba se face ca la unii rezista AMC - urile ? ... Hioki F-66 n-a rezistat. A ce dat cel putin un rezistor ("ora 9" în ultima poza). @ dan cod: Vedeti ca la Grundig RT5 priza shuco de la iesire nu are conectate contactele de protectie (doar e transformator separator). Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Aveti dreptate . Oarecum involuntar , m - am gandit ca inca mai exista fizic , si cu aspect rezonabil . Functionalitatea am cosiderat ca " e inclusa ... " . Eu nu tin aparate nefunctionale complet , in prescriptiile initiale . Ce nu pot repara , daca e nevoie , ma paraseste ... de obicei la ghena . Recuperez ce consider ca e demn ... Aparatele valoroase , in schimb , le pastrez ca piese de schimb ... incerc sa am " dubluri " , ca la filatelie ... P . S . - sa stiti ca nu v - am uitat cu schema . Daca nu gasesc scanul , macar fac foto cu schema , lista de componente si ce mai trebuie . Acum , de sarbatori , sper sa gasesc o fereastra ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum