dan cod Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Da butoanele le-am pus provizoriu pana gasesc ceva ce sa semene cu originalele.La ce masuratori il foloseai? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Statia de frecvente, masurtori pe cai telefonice.Nivel , zgomot , diafonie.Grig Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 In tehnica CMD, comunicatii la mare distanta pe linii telefonice, se folosesc frecvente purtatoare... Aparatul prezentat masoara atenuarea liniei, nivelul semnalului pe linie, fiind folosit si la reglarea nivelului de amplificare al amplificatoarelor de linie, a nivelului de atenuare al filtrelor, atenuatoarelor etc. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Multumesc.Am vazut ca are o foarte mare sensibilitate la intrare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Multumesc.Am vazut ca are o foarte mare sensibilitate la intrare.Sensibilitatea este o chestie relativa, aparatul poate masura valori limitate de zgomote de acea sint preferate masuratorile selective dar daca se schimba condensatoarele electrolitice de tip FROLYT (infecte) acest instrument venerabil mai poate fi utilizat cu succes Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Multumesc.Este functional.Voi schimba electroliticii cand voi avea timp.Intre timp am gasit ceva butoane sa fie mai aproape de original. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Din pacate nici aceste butoane nu prea seamana cu cele originale dar este apreciabila intentia ... Link spre comentariu
mariusamplifier Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Mai jos sunt atasate fotografiile catorva aparate de masura realizate cu tuburi electronice, exceptie facand doar Watt-metrul de origine cehoslovaca. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Super aparate.Mai pun si eu 3 poze cu ce am achizitionat recent.Cel din poza 3 nu stiu ce este.Stie cineva? Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Cel din poza 3 nu stiu ce este.Stie cineva?Puneti, va rog, o poza cu rezolutie mai mare. Sa ne dam seama ce scrie pe el. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Sper sa fie ok acum. Link spre comentariu
ggi Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Pare a fi un generator de alarmare, ceva... sau un device tip sirena... Poate pe site-ul producatorului sa se gaseasca ceva orientativ; cred ca asta ar fi: http://www.sonnenburg.de/content/electr ... x_eng.html Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Este un tester pentru sisteme de apel selectiv (se pot testa si sisteme telex/RTTY cu AFSK): http://de.wikipedia.org/wiki/5-Ton-Folge http://www.dh1tz.de/eigenbau/kf163/tga/tga.htm Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Multumesc.Sa vad ce intrebuintare ii gasesc.Pus pe osciloscop scoate semnal sinusoidal. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Pai atasez o poza cu un aparat ce mi-a intrat in posesie ieri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum