albasete Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Fara poze... nu ne putem "clati privirea"... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Vad ca nu se indupleca...asta e UNIMET,a muncit in Electronica,daca e sa ma iau dupa tablita de pe lateral,si cred ca a fost detronat de MAVO in anii 70. E fabricat in 52 deci a facut ceva servici,si daca se enerveaza,cred ca si acum poate bate la precizie o chinezarie Link spre comentariu
albasete Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Parerea mea: un aparat foarte bun la vremea aceea si nu numai. Dupa 61 de ani de munca, cred ca-si merita si el pensia. Sa-l stapaniti sanatos ! Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Da, acesta este. Functioneaza ca nou. I-am pus si bateriile de 4.5V si masoara tot cu o prcizie dezarmanta. Arata ca nou. In curand voi posta cateva poze. Link spre comentariu
albasete Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Ai acelasi aparat ca Doru ? Mai exista baterii de 4,5 V ? Eu nu am mai vazut . Este bine ca s-a mai putut salva cate ceva. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Da, se gasesc, le-am cumparat ieri de la un magazin din Buc. 6 lei/ buc Varta. Daca vrei te pot ajuta si-ti pot trimite la Ploiesti printr-o cunostinta. Lasa-mi un nr de tel. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2013 Autor Partajează Postat Martie 8, 2013 Ii trebuie 2 baterii patrate si una tubulara de 1,5V.Pe aia de 1,5 am gasit-o in aparat,si curios,n-a curs absolut deloc.L-am probat doar la sursa,nu i-am cumparat baterii(inutil sa spun cat e de precis in indicatie),trebuie sa vad pe cineva la un atelier de tamplarie care sa fie in stare sa replice capacul din fata care era in balamale,si care acum evident nu mai este.Arata ca cel de pe voltmetrul tot din aceeasi serie,de la Metra,pe care l-am restaurat de curand(de Unimet dupa cum s-a observat in poze,inca nu m-am ocupat,e asa cum l-am primit),cutia era in stare deplorabila,dar era.La voltmetrul de 60mV am primit la pachet si un set de sunturi incepand de la curenti mici de ordinul mA pana la 150A,toate dau tensiune de 60mV(la valoarea maxima de curent) si citirea se poate face direct pe scala voltmetrului.Desi sunt voluminoase,placerea de a vedea un instrument care sa reproduca o masurare de cate ori poftesti cu aceeasi acuratete,fara sa-l chinui prea mult,compenseaza toate neajunsurile.Instrumentele cu ac difera,cel de la milivoltmetru fiind mai precis decat cel de la Unimet. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Superb o bijuterie Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2013 Autor Partajează Postat Martie 8, 2013 Multumesc,intr-adevar e o placere sa te joci cu asa ceva. Ca sa fie la un loc,pun si pozele cu setul de sunturi.Nu sunt aceeasi generatie,aparatul e tot din 52(ca si UNIMET) dar setul e mai modern,deja ne invadase plasticul,in anii 80,dar ceea ce se cere la sunturi,poate indeplini milivoltmetrul(60mV/10 ohmi),inclusiv gradatia scalei,deci o combinatie fericita. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Norma 188AV,produs in Germania,inainte de razboi,data cu certitudine nu o cunosc,si din cautari l-am gasit pe radiomuseum cu anul 1930 dar fara certitudine,pe alt site l-am gasit cu an de fabricatie 1940...cert e ca inca e functional,si are toate accesoriile intacte. http://www.radiomuseum.org/r/norma_188av188_a.html Link spre comentariu
H Robert Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Adevarate bijuterii, felicitari , ar fi minunat daca ati putea sa faceti niste poze la intreaga colectie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Daca o sa rasfoiesti paginile de la inceput,o sa ai ce vedea,la gramada e destul de greu de pozat cand sunt multe... Link spre comentariu
puriu Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Splendide poze! Cum ati reusit sa le postati? Pe mine nu ma lasa, zice ca trebuie sa aiba sub 500k. Care e smecheria? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 http://tinypic.com/ si multe altele. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Sau le redimensionezi.Eu asa fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum