Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

doru3160

Postări Recomandate

Scala intr-adevar se exfoliaza,si cat mai ai ce scana,ar fi bine sa-i faci un scan,daca nu gasesti s-o schimbi,o poti reface,dar caseta e sub orice critica,si cred eu ca o spalare i-ar schimba fata,asa cum e acum,parca e scos de la ghena...mare pacat,praful ala nu s-a asezat acolo decat pt ca i s-a permis.

Link spre comentariu

40 de bucati ! Mamaaaa!!! O placere sa le privesti, dar mai ales sa lucrezi cu ele ! I-mi place "atelierul", dar cred ca mai degraba se potriveste "Laboratorul lui Dan". Curat si ordonat. Felicitari ! :aplauze

Link spre comentariu

Fabrica acestor aparate de masura a disparut la fel ca si USSR :d nu cred sa gasesti asa ceva

Ma gandeam la un aparat cu instrumentul sau electronica arse, nicidecum la o scala noua. Stima,
Mai bine cumpara alt aparat de masura mai performant :)
Link spre comentariu

Detin acest instrument de masura. Nustiu prea multe despre el, dar stiu sigur ca miliampermetrul este defect ca parte electrica. Ca "ceas" este perfect, acul se misca lejer, doar daca suflu usor catre el. Il poate repara cineva ? O sa mai pun o poza cu fata.

Link spre comentariu

Buna ziua. Am un instrument de masura UNIMET METRA in perfecta stare de functionare. De fapt l-am verificat pe ohmetru. N-am continuat pentru a nu face vreo greseala iremediabila.Ma poate ajuta cineva cu manualul de utilizare in lb romana ? Am gasit manualul in ceha (slovaca) dar nu ma pricep a-l traduce. Ma poate ajuta cineva ?Multumesc frumos.

Link spre comentariu

Cele mai vechi si mai deosebite:- Miliampermetru termic 500 mA, Metra (Cehoslovacia), c.c. - 1 GHZ- Voltmetru electrostatic max. 10 V, AW (Germania), c.c. - 100 kHz

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări