Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

doru3160

Postări Recomandate

Oare de ce scrie pe el 1993? "A se consuma de preferinta înainte de....."Se foloseste în domeniul auto, probabil are si functia de dwellmetru (masurarea unghiului de închidere a platinei). Informatii suplimentare se gasesc de obicei în capac sau pe fundul aparatului.

Link spre comentariu

"Indicator avtoliubitelia", asta scrie, in traducere "libera": "Indicator pentru iubitorii auto". :da Da, in domeniul auto este folosit, ca voltmetru si cred ca si Dwellmeter. 1993 este anul fabricatiei.

Link spre comentariu

Impresionanta colectie, Dane ! :aplauze Am numarat in imagine cca. 30 de aparate.

Acum am numarat in atelier si cu testere(de telecomenzi,de trafuri,de CCFL) ,multimetre,generatoare,surse de laborator,osciloscoape,frecventmetre ,etc.am undeva pe la 70 de bucati.
Link spre comentariu

Salut, Tocmai ca am primit de la un prieten un aparat de masura TL - 4 din 1973. Nu arata prea bine si nu stiu daca este functional. Stima, LE: As putea gasi undeva o alta scala (cadran, nu stiu cum sa ii spun exact)post-24042-139829574978_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut, Tocmai ca am primit de la un prieten un aparat de masura TL - 4 din 1973. Nu arata prea bine si nu stiu daca este functional. Stima, LE: As putea gasi undeva o alta scala (cadran, nu stiu cum sa ii spun exact)[attachment=0]HPIM0416.JPG[/attachment]

Fabrica acestor aparate de masura a disparut la fel ca si USSR :d nu cred sa gasesti asa ceva
Link spre comentariu

Fabrica acestor aparate de masura a disparut la fel ca si USSR :d nu cred sa gasesti asa ceva

Ma gandeam la un aparat cu instrumentul sau electronica arse, nicidecum la o scala noua. Stima,
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări