franzm Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Oare de ce scrie pe el 1993? "A se consuma de preferinta înainte de....."Se foloseste în domeniul auto, probabil are si functia de dwellmetru (masurarea unghiului de închidere a platinei). Informatii suplimentare se gasesc de obicei în capac sau pe fundul aparatului. Link spre comentariu
minimals Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 nu scrie nimic pe fundul aparatului......iar in interior nu sunt decat niste rezistente......legate direct la indicator Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Încercati sa-i desenati schema. O sa vedeti atunci la ce-i bun. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 "Indicator avtoliubitelia", asta scrie, in traducere "libera": "Indicator pentru iubitorii auto". Da, in domeniul auto este folosit, ca voltmetru si cred ca si Dwellmeter. 1993 este anul fabricatiei. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Si colectia mea.Majoritatea au ceva ani dar functionale. Link spre comentariu
dan_mesterel Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Am chiar si unul propriu Ampervoltmetru TL-4MSi eu la fel. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Impresionanta colectie, Dane ! Am numarat in imagine cca. 30 de aparate. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Impresionanta colectie, Dane ! Am numarat in imagine cca. 30 de aparate.Acum am numarat in atelier si cu testere(de telecomenzi,de trafuri,de CCFL) ,multimetre,generatoare,surse de laborator,osciloscoape,frecventmetre ,etc.am undeva pe la 70 de bucati. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Ohooo ! Se poate numi un mic muzeu al aparatelor de laborator. Link spre comentariu
dan_mesterel Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Salut, Tocmai ca am primit de la un prieten un aparat de masura TL - 4 din 1973. Nu arata prea bine si nu stiu daca este functional. Stima, LE: As putea gasi undeva o alta scala (cadran, nu stiu cum sa ii spun exact) Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Pacat ca este in starea aia.Asa ma supara cand vad asa ceva.Mi-i ciuda cand vad oameni care nu au grija de aparate. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Impresionanta colectie, Dane ! Am numarat in imagine cca. 30 de aparate.Mai scade unu !Ala din coltul stinga sus! Grig Link spre comentariu
MaesTTro Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Salut, Tocmai ca am primit de la un prieten un aparat de masura TL - 4 din 1973. Nu arata prea bine si nu stiu daca este functional. Stima, LE: As putea gasi undeva o alta scala (cadran, nu stiu cum sa ii spun exact)[attachment=0]HPIM0416.JPG[/attachment]Fabrica acestor aparate de masura a disparut la fel ca si USSR nu cred sa gasesti asa ceva Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Un aparat de masura montat pe un suport elaborat destul de ingrijit lucrat... Instrumentul este din anii '40-50' cred......are logoul producatorului dar nu stiu cine este... Link spre comentariu
dan_mesterel Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Fabrica acestor aparate de masura a disparut la fel ca si USSR nu cred sa gasesti asa ceva Ma gandeam la un aparat cu instrumentul sau electronica arse, nicidecum la o scala noua. Stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum